Τερεζόπουλος: «Δεν τολμήσαμε επιθετικά»

Τερεζόπουλος: «Δεν τολμήσαμε επιθετικά»

Τερεζόπουλος: «Δεν τολμήσαμε επιθετικά»

Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος με δηλώσεις του υποστήριξε πως το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ ήταν καθοριστικό για την ομάδα του, που θα μπορούσε να φύγει μ' ένα θετικό αποτέλεσμα. 

Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης στη συνέντευξη Τύπου αρχικά μίλησε για τα αίτια αυτής της ήττας από τον ΠΑΟΚ λέγοντας τα εξής: «Η ομάδα μας τουλάχιστον μέχρι το σημείο που δεχθήκαμε το πρώτο γκολ, νομίζω ότι δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα, αλλά δεχθήκαμε ένα μοιραίο και τυχερό γκολ και λίγο χάσαμε την αποφασιστικότητα μας. Το είχαμε σχεδιάσει πάρα πολύ καλά το παιχνίδι, αλλά δεν ήμασταν τολμηροί επιθετικά.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ μας έδωσε χώρο, είχαμε αποφασιστικότητα, είχαμε την κατοχή όμως και πάλι ήμασταν αναποτελεσματικοί. Δεν ήρθε η φάση που θέλαμε, μοιραία ήρθε το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ και κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Δε θέλω σε καμία περίπτωση να υποτιμήσω τον ΠΑΟΚ, αλλά νομίζω ότι αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι, το αποτέλεσμα θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον ισόπαλο».

Για τη δυστοκία της ομάδας του και την πώληση του Γιάννου: «Μία ομάδα όταν δε δέχεται γκολ, σίγουρα έχει αμυνθεί καλά, αλλά και εμείς ήμασταν ακίνδυνοι όπως είπα. Ο Γιάννου είναι απώλεια, αλλά θα προσπαθήσουμε με τα άλλα παιδιά να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να είμαστε καλύτεροι στο συνέχεια».

Για τα πλέι οφ: «Είμαστε σε μία δύσκολη θέση αυτή τη στιγμή, έχουμε δύσκολο πρόγραμμα και είναι πολύ κρίσιμο το παιχνίδι της Δευτέρας με την ΑΕΚ. Θα πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε για να μπούμε στα πλέι οφ».

 

Best of internet