Με αλλαγές για τη πρώτη φιέστα

Gazzetta team
Με αλλαγές για τη πρώτη φιέστα

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα άφησε εκτός αποστολής τους Ομάρ, Μασουακού, Σιόβα, Ντουρμάζ και Πάρντο οι οποίοι είχαν προβλήματα αλλά και τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Ηταν πολλά περισσότερα τα προβλήματα που άφησε στον Ολυμπιακό ο αποκλεισμός από την Αντερλεχτ. Δεν ήταν μόνο η ήττα από τους Βέλγους ούτε τα 120 λεπτά που αγωνίστηκαν οι «ερυθρόλευκοι» την Πέμπτη το βράδυ.

Ο Ομάρ ταλαιπωρείται από μία ελαφριά κάκωση, ο Μασουακού από μια κάκωση στο πλάγιο κοιλιακό τοίχωμα και φυσικά ο Ντουρμάζ με θλάση στον προσαγωγό που θα τον αφήσει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες. Εκτός και ο Σιόβας ο οποίος ταλαιπωρείται από κρύωμα όπως φυσικά και ο Πάρντο ο οποίος συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας του.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς προφανώς για να πάρει μερικές ανάσες ενόψει και του αγώνα με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο.


Αντίθετα μετά από αρκετό καιρό επέστρεψε στην αποστολή ο Ερνάνι ενώ ξαναμπήκαν σε αυτήν οι Τσιμίκας, Βούρος, Κολοβός.

Στα της 11αδας δεν αποκλείεται ο Σίλβα να βάλει βασικό τον Καπίνο για να τον προετοιμασία ενόψει των αγώνων με τον ΠΑΟΚ ενώ οι Σαλίνο και Τσιμίκας θα είναι επίσης στην 11αδα μιας και δεν θα υπάρχουν άλλοι μπακ.

Στην αποστολή ο Σίλβα πήρε τους: Μπουχαλάκη, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Φορτούνη, Φουστέρ, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Κολοβό, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Τσιμίκα, Βούρο, Ζντιέλαρ.

Θυμίζουμε ότι με νίκη κόντρα στην Βέροια κατακτά και μαθηματικά τον 43ο τίτλο της ιστορίας του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα