Χωρίς Μερεμπασβίλι και Νομοβτσίσκι ο Λεβαδειακός

Gazzetta team
Χωρίς Μερεμπασβίλι και Νομοβτσίσκι ο Λεβαδειακός

bet365

Με δύο απουσίες θα πάει στη Νέα Σμύρνη ο Λεβαδειακός για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, με τον Άκη Μάντζιο να μην υπολογίζει στον τιμωρημένο Μερεμπασβίλι και τον τραυματία Ντομοβτσίσκι.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Λεβαδειακού για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Ο Άκης Μάντζιος που μέχρι τελευταία στιγμή περίμενε να δει την κατάσταση των Μπεν και Ντομοβτσίσκι, τελικά μπορεί να υπολογίζει μόνο στον πρώτο, καθώς ο δεύτερος συνέχισε να προπονείται μόνος του.

Επίσης, εκτός είναι και ο τιμωρημένος Μερεμπασβίλι, κάτι που σημαίνει πως ο Έλληνας τεχνικός θα προχωρήσει σε αλλαγές κόντρα στον Πανιώνιο...

Οι εκλεκτοί για το ματς της Νέας Σμύρνης είναι οι: Τσιντώτας, Μοσχονάς, Veremko, Τριποτσέρης, Μανωλάς, Jahić, Τόπι, Μάγκας, Στάθης, Mendy, Μουλόπουλος, Mahamat, Μίνγκας, Ajagun, Παππάς, Belghazouani, Μάντζιος, Γιακουμάκης και Ben.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα