Χωρίς Νάνο με ΑΕΚ

Χωρίς Νάνο με ΑΕΚ

Gazzetta team
Χωρίς Νάνο με ΑΕΚ

bet365

Με άδεια απουσιάζει από τον Παναθηναϊκό ο Νάνο, ο οποίος έμεινε και εκτός αποστολής για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, με τον Αντρέα Στραματσόνι να μην υπολογίζει στον Νάνο, ο οποίος απουσίαζε από την τελευταία προπόνηση με άδεια. Επίσης, ο Ιταλός τεχνικός δεν υπολογίζει στους Γιαννακόπουλο, Κοτσόλη, Μπουμάλ, Πέτριτς και Σάντσεθ, που έκαναν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα των υπόλοιπων «πράσινων» είχε ζέσταμα, «κορόιδο» και παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για το ματς με τους «κιτρινόμαυρους», που θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό στάδιο για την 24η αγωνιστική στη Super League Ελλάδα.

Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι βρίσκονται οι: Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Κότσαρης, Κουτρουμπής, Ζέκα, Λαγός, Μπεργκ, Κλωναρίδης, Πράνιτς, Λουντ, Καλτσάς, Τελάντερ, Εσιέν, Βλαχοδήμος Π., Μέστο, Μαμούτε, Εβαντζελίστα, Αμπέντ, Μολέδο και Βιγιαφάνιες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα