Σπανός: «Πρώτα ο Ηρακλής, μετά η ΑΕΚ» (pics)

Σπανός: «Πρώτα ο Ηρακλής, μετά η ΑΕΚ» (pics)

Νίκος Μαρούδας
Σπανός: «Πρώτα ο Ηρακλής, μετά η ΑΕΚ» (pics)

bet365

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Ατρόμητος το Σάββατο στο προπονητικό του κέντρο, με τον Γιώργο Σπανό να δίνει το παρόν και να ζητάει από τους ποδοσφαιριστές του να συγκεντρωθούν στο παιχνίδι με τον Ηρακλή και να σκεφτούν μετά την ΑΕΚ.

Στο προπονητικό κέντρο του Ατρόμητου βρέθηκε το Σάββατο ο Γιώργος Σπανός, όπου στο πλαίσιο της κοπής της πίτας του συλλόγου, είχε μια μίνι ομιλία στους ποδοσφαιριστές του. Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ, τόνισε πως αυτό που προέχει είναι το ματς της Δευτέρας με τον Ηρακλή και μετέπειτα το ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

«Εύχομαι σε όλους, να έχετε υγεία το πιο πολύτιμο αγαθό και να χαίρεστε τις οικογένειες σας. Αυτό που προέχει τώρα είναι το ματς με τον Ηρακλή. Ξεχάστε τον ημιτελικό με την ΑΕΚ, θα ασχοληθείτε όταν θα έρθει η ώρα. Εγώ δεν είμαι εδώ για να μιλήσω για το κύπελλο.

Με ενδιαφέρει το πρωτάθλημα και το ματς με τον Ηρακλή το οποίο πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία. Πρέπει να επιστρέψουμε άμεσα στις επιτυχίες γιατί χάσαμε στα προηγούμενα παιχνίδια βαθμούς που έπρεπε να είχαμε πάρει.

Έχουμε ακόμη 7 παιχνίδια και πρέπει να παλέψουμε σε όλα και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό.

Επαναλαμβάνω όμως ότι το μυαλό σας πρέπει να είναι μόνο στο ματς της Δευτέρας γιατί πρωτίστως θέλουμε τη νίκη» τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του.

Μαζί με τον κ. Σπανό, ήταν και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ, Βασίλης Μπέτσης.

Σε ότι αφορά τους τυχερούς που βρήκαν τα 2 φλουριά και θα πάρουν από 500 ευρώ, ήταν ο τερματοφύλακας της ομάδας, Χρήστος Θεοδωράκης και ο φυσικοθεραπευτής Λευτέρης Γαϊτάνος.

9B6A3906.jpg

9B6A3723

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα