Πανιώνιος: Ζήτησε αλλαγή Δελφάκη

Θοδωρής Βασίλης
Πανιώνιος: Ζήτησε αλλαγή Δελφάκη

bet365

Ο Πανιώνιος έστειλε αίτημα στα γραφεία της ΚΕΔ με το οποίο ζητάει την αντικατάσταση του διαιτητή Γιάννη Δελφάκη στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Στον Πανιώνιο είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι με τον ορισμό του Γιάννη Δελφάκη στον κυριακάτικο αγώνα με τον Λεβαδειακό και σύμφωνα με πληροφορίες ήδη οι «κυανέρυθροι» απέστειλαν αίτημα αλλαγής του διαιτητή της αναμέτρησης.

Θα σπάσει το ρεκόρ των 12 σερί αγώνων δίχως ήττα ο Πανιώνιος; Σε απόδοση 1.66 στην Sportingbet η νίκη των «κυανέρυθρων» κόντρα στον Λεβαδειακό.

Και αυτό γιατί ο Δελφάκης είναι μέλος της ΕΠΣ Αρκαδίας, και στην Πλατεία φοβούνται ότι μπορεί να έχει δεχτεί πιέσεις από την τοπική κοινωνία αφού βασικός αντίπαλος του Πανιωνίου για την είσοδο στα πλέι οφ είναι ο Αστέρας Τρίπολης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα