Εκτός ο Γαρουφαλιάς, επιστροφή για Τσουκαλά

Gazzetta team
Εκτός ο Γαρουφαλιάς, επιστροφή για Τσουκαλά

bet365

Μια δεδομένη απουσία λόγω τιμωρίας, έχει ο ΠΑΣ Γιάννινα για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Φανέλα βασικού ξανά στον Τσουκαλά.

Η ομάδα των Ιωαννίνων ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αναμέτρησης με τους Θρακιώτες και ο Γιάννης Πετράκης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ηρακλή Γαρουφαλιά, ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τσουκαλάς ενδέχεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα του ΠΑΣ, όπως έχει φανεί από τις σκέψεις του κόουτς...

Να φύγει με τη νίκη από την Κομοτηνή θέλει ο ΠΑΣ και να αυξήσει τη διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Σε απόδοση 3.00 στην Sportingbet να πάρουν το τρίποντο οι παίκτες του Πετράκη.

Αναλυτικά η αποστολή:

Περιστερίδης, Πασχαλάκης, Τζημόπουλος, Κοζορώνης, Σκόνδρας, Γιάκος, Λίλα, Κούτρης, Μιχαήλ, Ακόστα, Τσουκαλάς, Στρούνα, Μανιάς, Μπέριος, Καρανίκας, Ίλιτς, Ναδάλες, Ηλιάδης, Νικολιάς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα