Έμεινε εκτός ο Αμπντούν
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Ο Τζαμέλ Αμπντούν δεν θα βρεθεί στο «Γ.Καραϊσκάκης» για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, αφού έμεινε εκτός πλάνων του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στη Βέροια.
Ο Αλγερινός άσος, κρίθηκε ανέτοιμος από άποψη φυσικής κατάστασης και δεν κατάφερε να συμπεριληφθεί στους «εκλεκτούς» του «Ελέ» για το παιχνίδι στο Φάληρο.
Εκτός έμειναν επίσης οι μακροχρόνιοι τραυματίες και ο Μπατιόν.
Αναλυτικά η αποστολή:
Καντιμοίρης, Βασιλειάδης, Νέτο, Μαλόν, Μπράβο, Πούγγουρας, Οστόιτς, Μαραγκός, Εντζεγκουέλε, Σιόντης, Άρσε, Μαγιέφσκι, Ανάκογλου, Γεωργιάδης, Γιουσούφ, Μεληκιώτης, Καϊκούτ και Ναζλίδης.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
