Δίχως Κορδέρο στο ντέρμπι

Δίχως Κορδέρο στο ντέρμπι

Gazzetta team
Δίχως Κορδέρο στο ντέρμπι

bet365

Ο Γκουστάβο Πογιέτ τελικά δεν συμπεριέλαβε τον Κορδέρο στην αποστολή της ΑΕΚ για το ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο Ισπανός χαφ, αν και ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης της Παρασκευής κι έκανε τον Ουρουγουανό τεχνικό να τον περιμένει, τελικά έμεινε εκτός πλάνων για το Κυριακάτικο παιχνίδι απέναντι στο «τριφύλλι».

Για την αναμέτρηση δεν υπολογίζονται οι Μάνταλος και Γκάγκο...

Θα αποκτήσει η ΑΕΚ ακόμη μεγαλύτερο προβάδισμα για τη δεύτερη θέση μετά το αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό; Στο 2.10 ο άσος της Ενωσης στη Vistabet.

Αναλυτικά η αποστολή:

Ανέστης, Μπαρόχα, Μπακάκης, Βασιλαντωνόπουλος, Τζανετόπουλος, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Γιόχανσον, Σιμόες, Μπαρμπόσα, Μπουονανότε, Πλατέλλας, Βάργκας, Τζεμπούρ, Αραβίδης, Πέκχαρτ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα