«Πλατεία Τσαρπανά» έξω από τη Θύρα 4 της Τούμπας (pics)

«Πλατεία Τσαρπανά» έξω από τη Θύρα 4 της Τούμπας (pics)

Στη μνήμη του άλλοτε φροντιστή του ΠΑΟΚ, Νικηφόρου Τσαρπανά, έγινε ονοματοδοσία σε πλατεία που βρίσκεται έξω από τη Θύρα 4 του γηπέδου της Τούμπας!

«Πλατεία Τσαρπανά» έξω από τη Θύρα 4 της Τούμπας (pics)

Η επίσημη τελετή του Δήμου Θεσσαλονίκης, του Συλλόγου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Θεσσαλονίκης και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την ονοματοδοσία του πάρκου πίσω από τη Θύρα 4 του γηπέδου της Τούμπας στη μνήμη του θρυλικού φροντιστή του ΠΑΟΚ Νικηφόρου Τσαρπανά, πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου.

Πέρα από την ονοματοδοσία της πλατείας, έγινε και η αποκάλυψη του διακριτικού μνημείου για τον αείμνηστο φροντιστή του «δικεφάλου του βορρά».

Όπως ανέφερε και σε πρόσφατη ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Πέρα από την προσφορά του στη συγκεκριμένη θέση του φροντιστή, ο Τσαρπανάς υπήρξε για τους περισσότερους ποδοσφαιριστές, πραγματικός κηδεμόνας και δάσκαλος ζωής, από τα πρώτα βήματα της αθλητικής τους σταδιοδρομίας μέχρι και (για πολλούς) την κορύφωσή της με τα εθνικά συγκροτήματα».

Παρόντες ήταν οι Γιώργος Κούδας, Κούλης Αποστολίδης, Κώστας Ορφανός, Κυριάκος Αλεξανδρίδης, ως εκπρόσωποι των ομάδων του '70 και του '80.

Επίσης, από την ... παλιά φουρνιά ήταν οι Τσίντογλου και Χασιώτης, ενώ το «παρών» στην εκδήλωση ο πρόεδρος των βετεράνων του Άρη, Γιάννης Βένος, καθώς και ο παλαίμαχος άσος του Ηρακλή, Κώστας Αϊδινίου.

Οι τωρινοί φροντιστές του ΠΑΟΚ, Βαρλάμης και Σαραπάνης, ήταν επίσης εκεί...

Δείτε φωτογραφίες: 

Best of internet