Και στη Μελβούρνη η Εθνική ομάδα

Και στη Μελβούρνη η Εθνική ομάδα

Και στη Μελβούρνη η Εθνική ομάδα

Φιλικό παιχνίδι με την Αυστραλία στη Μελβούρνη ανακοίνωσε η ΕΠΟ για την Εθνική μας ομάδας, που θα βρεθεί και στη Μελβούρνη το φετινό καλοκαίρι. 

Αναλυτικά

Την Τρίτη 7 Ιουνίου στο «Etihad Stadium» της Μελβούρνης θα διεξαχθεί ο δεύτερος φιλικός αγώνας της Εθνικής Ομάδα με την αντίστοιχη της Αυστραλίας, ύστερα από την προγραμματισμένη για τις 4 Ιουνίου αναμέτρηση στο «ANZ Stadium» του Σίνδεϊ.

Αναφορικά με τους συγκεκριμένους φιλικούς αγώνες, ο αρχηγός της Εθνικής Βασίλης Τοροσίδης, δήλωσε:

«Εκ μέρους όλων των συμπαικτών μου, θα ήθελα να εκφράσω τον ενθουσιασμό μας για τους αγώνες στην Αυστραλία. Για εμάς, τους ποδοσφαιριστές, είμαι μεγάλη χαρά να αγωνιζόμαστε μπροστά σε συμπατριώτες μας στο εξωτερικό. Τα τελευταία χρόνια είχαμε το προνόμιο και τη χαρά να ζήσουμε και να εισπράξουμε την υποστήριξή τους στη Νότια Αφρική, στις ΗΠΑ, στην Βραζιλία, καθώς και σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Είναι ξεχωριστές αυτές οι στιγμές για εμάς!».

Παίξε ένα στοίχημα στον αγώνα Μίλαν – Τορίνο και αν κερδίσεις, η Vistabet  πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

«Μας αρέσει που θα παίξουμε μπροστά στους φιλάθλους μας, αλλά και στους εγκατεστημένους στην Μελβούρνη Έλληνες, που είναι παθιασμένοι με την πατρίδα τους και το ποδόσφαιρό της. Θα δημιουργηθεί μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στο γήπεδο», τόνισε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Αυστραλίας Άγγελος Ποστέκογλου.

Best of internet