Η Μαδρίτη στις… φλόγες

Gazzetta team
Η Μαδρίτη στις… φλόγες

bet365

Μεγάλο ντέρμπι στη Μαδρίτη, όπου η Ρεάλ υποδέχεται την Ατλέτικο. Εκεί που πέρυσι έζησε... εφιάλτες αγωνίζεται η Μπάγερν, την οποία φιλοξενεί η Βόλφσμπουργκ, η Τσέλσι δοκιμάζεται στο Σαουθάμπτον, ενώ να συνεχίσει την ανοδική της πορεία θέλει η Μίλαν, που υποδέχεται την Τορίνο.

Το ντέρμπι της Ρεάλ με την Ατλέτικο κλέβει τις εντυπώσεις στην La Liga. Η βασίλισσα προέρχεται από 7 συνεχόμενες νίκες εντός έδρας, με τον άσο να είναι στο 1,80 στη Sportingbet.gr, όμως οι ροχιμπλάνκος πάντα της βάζουν δύσκολα, με το Χ2 να πληρώνει 1,95. Στα 10 τελευταία της ματς στο «Μπερναμπέου» η Ρεάλ σκόραρε τουλάχιστον 3 γκολ, με το over να είναι στο 1,909 και το over 2,5 για τους γηπεδούχους στο 3,80.

Στα 7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια είχαμε λιγότερα από 10,5 κόρνερ, με τη συγκεκριμένη επιλογή να πληρώνει 1,725, ενώ η Ατλέτικο σκοράρει το 40% των γκολ στο διάστημα 76-90. Να σημειωθεί τέρμα σε αυτό το διάστημα θα το βρείτε στο 2,10. Τέλος, να βρει δίχτυα ο Κριστιάνο Ρονάλντο πληρώνει 2,00.

Στην Bundesliga η Βόλφσμπουργκ υποδέχεται την Μπάγερν. Οι Λύκοι είχαν διαλύσει με 4-1 τους Βαυαρούς πέρυσι, όμως τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά φέτος, με την Μπάγερν να είναι το μεγάλο φαβορί και το διπλό να πληρώνει 1,444 στη Sportingbet.gr. Στα 5 από τα 6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια είχαμε over, που θα το βρείτε στο 1,571, ενώ στα 4 τελευταία είχαμε G/G, που πληρώνει 1,80. Τέλος, ο συνδυασμός νίκης της Μπάγερν με over πληρώνει 1,95, ενώ το να σκοράρει ο φορμαρισμένος Τόμας Μίλερ 1,727.

Η Premier League επιστρέφει, με το σημαντικότερο ματς της ημέρας να διεξάγεται στο «Σεντ Μέρις», όπου η ανεβασμένη Σαουθάμπτον υποδέχεται την Τσέλσι. Οι μπλε παραμένουν αήττητοι στο πρωτάθλημα με τον Χίντινκ στον πάγκο, με το διπλό να είναι στο 2,65 στη Sportingbet.gr, όμως η Σαουθάμπτον προέρχεται από 4 συνεχόμενες νίκες εντός έδρας, με τον άσο να πληρώνει 2,80.

Οι Άγιοι έχουν καταφέρει να κρατήσουν το μηδέν στα τελευταία 6 παιχνίδια, όμως δεν έχουν καταφέρει να το κάνουν στα 11 τελευταία με αντίπαλο την Τσέλσι. Οι μπλε από την άλλη έχουν καταφέρει να κρατήσουν το μηδέν στα 4 τελευταία εκτός έδρας ματς τους, με το N/G να είναι στο 1,90 και το under στο 1,65.

Τέλος, στη Serie A η Μίλαν υποδέχεται την Τορίνο. Οι Μιλανέζοι τρέχουν αήττητο σερί 8 αγώνων, ενώ έχουν 6 νίκες στα τελευταία 9 ματς με αντίπαλους τους Τορινέζους. Ο άσος είναι στο 1,80 στη Sportingbet.gr. Στα 5 από τα τελευταία 7 μεταξύ τους παιχνίδια είχαμε N/G, που πληρώνει 1,80, ενώ το να κερδίσει η Μίλαν χωρίς να δεχθεί γκολ 2,85. Οι ροσονέρι έχουν πετύχει το 24% των γκολ τους στο διάστημα 46-60 και το να συμβεί και τώρα πληρώνει 2,70, ενώ το να σκοράρει ο Κάρλος Μπάκα 2,20.

 

Τελευταία Νέα