Στο Emileon η προπόνηση της Ξάνθης

Νίκος Τσιώκος
Στο Emileon η προπόνηση της Ξάνθης

bet365

Στο αθλητικό κέντρο του Παναιτωλικού, στο Emileon, έκανε την τελευταία της προπόνηση η Ξάνθη για να ολοκληρώσει την προετοιμασία της για το ματς με τους Αγρινιώτες.

Στο Αγρίνιο βρίσκεται από την Πέμπτη (25/2) η αποστολή της Ξάνθης και την Παρασκευή (26/2) ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ματς με τον Παναιτωλικό (27/2 17:15). Αυτό έγινε με μία προπόνηση στο αθλητικό κέντρο των «καναρινιών», στο Emileon, στην οποία ο Ραζβάν Λουτσέσκου έριξε το βάρος στην τακτική με δίτερμα, στα τελειώματα φάσεων και στις στημένες φάσεις.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ρουμάνος τεχνικός πήρε στην αποστολή 20 παίκτες, από τους οποίους θα αποκλείσει δύο την τελευταία στιγμή, και πως δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Μπέρτο, Μπαξεβανίδη.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Τσέναμο, Γκαραβέλης, Ζαρόπουλος, Γουάλας, Φλίσκας, Καρυπίδης, Γούτας, Λισγάρας, Παπαστεριανός, Βασιλακάκης, Λουσέρο, Καμαρά, Κρίστοφερ, Τριάδης, Σολτάνι, Νιέτο, Ντιμιτρόφ, Καπετάνος, Ορφανίδης, Σκούρτης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα