Κίνητρα έχει μόνο ο ένας...

Δημήτρης Τομαράς
Κίνητρα έχει μόνο ο ένας...

bet365

Ο Πλατανιάς φιλοξενείται από την ουραγό και ήδη πεσμένη Καλλονή, στοχεύοντας στην επιστροφή του στις νίκες με το διπλό (15.00, NS3). Ποια τα πλάνα των δύο τεχνικών και οι απουσίες.
Υπάρχουν και αυτά τα ματς που κίνητρα έχει μόνο η μία ομάδα. Αυτό ισχύει στην περίπτωση του Καλλονή - Πλατανιάς. Οι Νησιώτες έχουν ήδη υποβιβαστεί και δεν μπορούν να ελπίζουν και σε πολλά για την συνέχεια. Υπό αυτήν την έννοια η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου δεν μπορεί να έχει φιλοδοξίες και σαφή κίνητρα για την αναμέτρηση αυτή. Οι Χανιώτες από την άλλη θέλουν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτέλεσματα μετά το εντός έδρας 1-1 με τον Παναιτωλικό. Και είναι γενικά ένα σύνολο με στόχους και επιδίωξη για όσο το δυνατόν πιο καλό πλασάρισμα.
Σχετικά με τα πλάνα του Γιώργου Παράσχου ο Σωτηρίου θα είναι στο τέρμα, ο Βάντερσον στο αριστερό άκρο της άμυνας και στόπερ οι Δημήτρης - Ιτούα για να πάει δεξιά ο Αποστολόπουλος. Στα χαφ θα δούμε τους Γκνιάτιτς - Μουνάφο ενώ ο Γουνδουλάκης θα είναι πίσω από τον Ράμος. Στα άκρα θα είναι οι Μιλούνοβιτς - Ανγκούλο ή σε μία εκ των δύο θέσεων ο Ντίνας.
Όσον αφορά το πλάνο του τεχνικού του συλλόγου της Λέσβου, δεν πρόκειται να αλλάξει το 4-2-3-1, ενώ ο μεγάλος... πονοκέφαλος που έχει είναι ο Καλτσάς. Δίπλα στον Μπλάζιτς στα χαφ είναι πιθανό να τοποθετήσει τον Τσαμπούρη και να πάρει τη θέση του στο δεξί άκρο της άμυνας για να έχουμε έναν εκ των Γκόλια και Γιορέντε στο αριστερά.
Στα στόπερ θα είναι και πάλι ο βασικός και αναντικατάστατος Αναστασιάδης, με τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο να διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα. Εκτός κι αν διατηρήσει την ίδια τετράδα στην άμυνα με την προηγούμενη αγωνιστική (Τσαμπούρης, Μίκιτς, Αναστασιάδης, Γκόλιας από δεξιάς προς τα αριστερά) και βάλει τον Γουερέ στα χαφ στο πλευρό του Μπλάζιτς.
Έτσι προκύπτουν δύο πιθανές 11άδες. Η μία έχει ως εξής: Δαύκος κάτω από τα δοκάρια, Μίκιτς δεξιά στην άμυνα, Γκόλιας ή Γιορέντε αριστερά και Αναστασιάδης, Σπυρόπουλος στα στόπερ. Αμυντικά χαφ οι Τσαμπούρης, Μπλάζιτς και μπροστά τους οι Φαβάλι (δεξιά), Γεωργίου (αριστερά), Μανούσος (δεκάρι). Στην κορυφή ο Μάρκοβιτς.
Η δεύτερη 11άδα περιλαμβάνει μία αλλαγή. Πιο συγκεκριμένα, έχουμε Δαύκο κάτω από τα γκολπόστ, Τσαμπούρη στο δεξί άκρο της άμυνας, Γκόλια στο αριστερό και Μίκιτς, Αναστασιάδη για κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στα χαφ οι Γουερέ, Μπλάζιτς και μπροστά τους οι Φαβάλι (δεξιά), Γεωργίου (αριστερά), Μανούσος (δεκάρι), με τον Μάρκοβιτς στην κορυφή. Πάντως, όπως και να έχει, είναι δεδομένο ότι ο Καραγεωργίου θα προβεί σε... αλχημείες. Η Καλλονή πάντως έχει την χειρότερη άμυνα και την 2η χειρότερη επίθεση με 16 - 38 τα γκολ.
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Καλλονή (16η - 11 β.) - Πλατανιάς (10ος, 28 β.): Σάββατο 15:00, Novasports 3
Καλλονή (4 - 2 - 3 - 1): Δαύκος - Μίκιτς, Αναστασιάδης, Σπυρόπουλος, Γκόλιας ή Γιορέντε - Τσαμπούρης και Μπλάζιτς - Μανούσος, Φαβάλι, Γεωργίου - Μάρκοβιτς.
Αποστολή: Μαλλής, Τσαμπούρης, Γιορέντε, Χατζηδημητρίου, Ξύδας, Κάρλσον, Ελλακόπουλος, Γουερέ και Νομπρέγκα.
Απόντες: Καλτσάς, Ούκα (άδεια για προσωπικούς λόγους), Στρατηλάτης (πρόβλημα στον καρπό), Γιουκαρής (τραυματίας) και Χιντασέλι ( πρόβλημα στο δεξί του πόδι). Επίσης ο Μπουρούς.
Πλατανιάς (4 - 2 - 3 -1): Σωτηρίου - Αποστολόπουλος, Δημήτρης, Ιτούα, Βάντερσον - Γκνιάτιτς, Μουνάφο - Γουνδουλάκης, Μιλούνοβιτς, Ανγκούλο - Ράμος.
Αποστολή: Κοκκαλάς, Ντίνας, Στανισάβλιεβιτς, Κάργας, Τσουράκης, Πάγκαλος, Βαλεριάνος και Τζιμόντζι.
Τιμωρημένος: Μπανανά. Απόντες: Τραυματίες οι Μενδρινός και Σελίν και εκτός ο Ολιμπά που είναι ακόμα σε... καραντίνα και ο μακροχρόνια απών Γιακουμάκης.
Γήπεδο: Δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης
Διαιτητής: Ευαγγέλου

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα