«Πρώτα ο Αστέρας, μετά ο Ολυμπιακός»

Gazzetta team
«Πρώτα ο Αστέρας, μετά ο Ολυμπιακός»

bet365

Ο Ιγκορ Τούντορ δήλωσε πως όλοι στον ΠΑΟΚ έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και όχι στον Ολυμπιακό.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ με δηλώσεις του στην κάμερα της nova αρχικά για τις λεπτομέρειες που κρατάει από την εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό: «Όλα παίζουν ρόλο και όλα είναι σημαντικά στο ποδόσφαιρο, απ’ το πρώτο μέχρι το τελευταίο. Δεν μπορώ να βρω κάτι που είναι λιγότερο σημαντικό. Πρέπει να δίνουμε σημασία στην παραμικρή λεπτομέρεια. Στο προηγούμενο παιχνίδι η ομάδα μου έδειξε ένα διαφορετικό πρόσωπο, συγκριτικά με τα προηγούμενα και αυτό μου άρεσε. Γίναμε πιο επιθετικοί. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Να δουλέψουμε σε όλες τις λεπτομέρειες του παιχνιδιού μας και να προσθέσουμε νέα στοιχεία. Για να είμαστε επιθετικού θα πρέπει να μην έχουμε απλά κατοχή, δεν αρκεί το παιχνίδι τίκι-τάκα αλλά πρέπει να γινόμαστε και επικίνδυνοι. Είμαι ικανοποιημένος απ’ τη δουλειά που γίνεται σ’ αυτό το κομμάτι».

Για το επιθετικό στιλ παιχνιδιού: «Το να βγάζουμε την ενέργεια που απαιτείται έχει να κάνει και με το στιλ των ποδοσφαιριστών. Αν το εφαρμόσεις σωστά είναι ένα όπλο που μπορείς να αξιοποιήσεις απέναντι στον αντίπαλο. Όταν δεν έχει τον σωστό τύπο ποδοσφαιριστών δεν μπορείς να το κάνεις και χάνεις τις δυνατότητες που σου παρέχει. Εμείς έχουμε αρκετούς νεαρούς παίκτες, με πολλά τρεξίματα και ενέργεια. Μπορούμε να το εφαρμόσουμε, να το δουλέψουμε και να το εξελίξουμε στην πορεία της σεζόν».

Για το εάν επηρεάζεται από τα αρνητικά αποτελέσματα η ομάδα: «Υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορείς να τα πεις δημόσια και κάποια άλλα που πρέπει να τα συζητήσεις με τους αρμόδιους που πρέπει να τα ακούσουν. Το είπα γιατί θέλω να προστατέψω την ομάδα και εννοώ τους ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια εμένα και τους συνεργάτες μου. Δεν υποτιμώ το κριτήριο του κόσμου. O κόσμος που υπάρχει στη Θεσσαλονίκη καταλαβαίνει ποδόσφαιρο, καταλαβαίνει τον σύλλογο, την νοοτροπία. Είναι πολύ σημαντικό. Πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που το βλέπουν διαφορετικά, όμως η πλειοψηφία καταλαβαίνει και εγώ καταλαβαίνω απόλυτα την άποψή τους. Κατανοώ πως σε κάποιους μπορούν να φαντάζουν αρνητικά όλα αυτά, όμως πρέπει να δούμε τη θετική πλευρά. Είναι καταστάσεις που μπορούν να σε κάνουν καλύτερο. Πρέπει να το δούμε σαν πρόκληση που αφορά και τους ποδοσφαιριστές και εμένα. Όταν όλα πηγαίνουν καλά δεν μπορείς να καταλάβεις την πρόοδο που μπορείς να έχεις».

Για το εάν σκέφτεται τον Ολυμπιακό: «Είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στον Αστέρα. Δεν υπάρχει καθόλου στο μυαλό μας το ματς Κυπέλλου. Θα χρησιμοποιήσουμε τους έντεκα καλύτερους ποδοσφαιριστές που έχουμε αυτή τη στιγμή στην διάθεσή μας».

Για το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει τον Αντόνις σε διαφορετική θέση εκτός του κέντρου: «Είναι ένας απ’ τους παίκτες που θα ξεκινήσει κόντρα στον Αστέρα. Κάποιες επιλογές μπορεί να μοιάζουν περίεργες σε κάποιον που βρίσκεται εκτός ομάδας και δεν καταλαβαίνει την καθημερινότητά της. Ξέρω πολύ καλά τι πρέπει να γίνει για να φτάσουμε στα επιθυμητά αποτελέσματα. Έχω μεγάλη πίστη στην ομάδα που θα αγωνιστεί το Σάββατο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι πως όλοι οι παίκτες απ’ την αρχή της σεζόν έχουν πάρει τις ευκαιρίες να δείξουν την αξία τους. Δεν υπάρχει ούτε ένας παίκτης στο ρόστερ που να σκέφτηκα κάποια στιγμή πως θα μπορούσε η ομάδα να συνεχίσει χωρίς αυτόν. Κάποιοι αξιοποίησαν τις ευκαιρίες, κάποιοι όχι, αλλά όλοι είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν».

Για τη δυσκολία του αγώνα με τον Αστέρα: «Δεν θεωρώ πως θα είναι πιο δύσκολο συγκριτικά με τον αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό. Στην Τρίπολη ήταν ένα απ’ τα καλύτερα πρώτα ημίχρονα που έχουμε κάνει αυτή τη σεζόν και ένα απ’ τα χειρότερα δεύτερα ημίχρονα. Στο τέλος χάσαμε, χωρίς να το αξίζουμε. Το Σάββατο περιμένω να κυριαρχήσουμε, να έχουμε τον έλεγχο του αγώνα απ’ το πρώτο λεπτό. Θεωρώ πως είμαστε σε καλή αγωνιστική φάση και θα το αποδείξουμε το Σάββατο. Ο Αστέρας είναι μια δυνατή ομάδα, είναι αντίπαλος για την είσοδο στα πλέι οφ και θέλουμε τη νίκη για να καθαρίσουμε αυτή την υπόθεση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα