«Ντόπες» ψυχολογίας από Σίλβα

Δημήτρης Τομαράς
«Ντόπες» ψυχολογίας από Σίλβα

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα θέλησε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Άντερλεχτ να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του σε μία... επιχείρηση ανασύνταξης για την συνέχεια.

Από χθες σας είχαμε μεταφέρει το κλίμα στα ερυθρόλευκα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού. Υπήρχαν και περιπτώσεις παικτών που σχεδόν... λύγισαν και ήταν έτοιμοι να βάλουν τα κλάματα.

Ο Μάρκο Σίλβα θέλοντας να αλλάξει τα δεδομένα μίλησε στους παίκτες του μετά την κακή βραδιά με την Άντερλεχτ. «Ξέρω πολύ καλά το πόσο δύσκολη είναι αυτή η βραδιά. Είναι μία κακή βραδιά για εμάς και όλοι μας είμαστε πολύ στεναχωρημένοι. Όμως θα πρέπει να... συνέλθουμε. Το ματς δεν μας βγήκε και δεν περάσαμε, όμως μας περιμένουν μπροστά ντέρμπι σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Πρέπει να προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε όλα όσα έγιναν και να κοιτάξουμε μπροστά για να κλείσουμε θετικά την χρονιά. Άλλωστε μας περιμένουν ακόμα δύο διοργανώσεις (σ.σ. η μαθηματική κατάκτηση του τίτλου και το Κύπελλο)», σχολίασε ανάμεσα στα άλλα ο Πορτογάλος που προσπάθησε με αυτόν τον τρόπο να ανεβάσει ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές του. Φυσικά και τέθηκε το θέμα της κατάκτησης του νταμπλ ενώ βγήκαν μπροστά και οι αρχηγοί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα