Δοκιμές από Ελευθερόπουλο

Δοκιμές από Ελευθερόπουλο

Στην τακτική δούλεψαν οι ποδοσφαιριστές της Βέροιας την Παρασκευή (26/2), με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να κάνει δοκιμές για την 11άδα. Κανονικά ο Μπαλάφας.

Δοκιμές από Ελευθερόπουλο

Την προετοιμασία τους για το δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο συνέχισαν την προετοιμασία τους οι ποδοσφαιριστές της Βέροιας την Παρασκευή (26/2). Αυτό έγινε με μία προπόνηση, στην οποία ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έκανε δοκιμές στις ασκήσεις τακτικής και στο εκπαιδευτικό δίτερμα στο μισό του γηπέδου για να καταλήξει την 11άδα που θα παρατάξει στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αυτή θα αποφασιστεί στην τελευταία προπόνηση του Σαββάτου (27/2), με την οποία θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για το ματς της Κυριακής (27/2) για να ανακοινωθεί και η αποστολή που θα ταξιδέψει για την Αθήνα. Από εκεί και πέρα, το ευχάριστο για τον τεχνικό της «βασίλισσας του Βορρά» ήταν ότι ο Μπαλάφας συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα.

Βέβαια, είναι ανέτοιμος και χρειάζεται περίπου ένα μήνα για να επανέλθει στο επιθυμητό επίπεδο. Εν αντιθέσει οι Κόλα, Βεργώνης, Νάστος έκαναν αποκατάσταση, με τον Μπατιόν να ακολουθεί ατομικό. Όσον αφορά τον Τζαμέλ Αμπντούν, «παίζεται» η συμμετοχή του στην αποστολή, καθώς έχει επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς, αλλά έχει μείνει πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Best of internet