Υπάρχουν λόγοι...

Υπάρχουν λόγοι...

Νίκος Αθανασίου
Υπάρχουν λόγοι...

bet365

Ο Παναθηναϊκός είναι εκτός στόχων, όμως, το ντέρμπι με την ΑΕΚ μόνο αδιάφορο δεν είναι για τον Αντρέα Στραματσόνι και τους ποδοσφαιριστές του.

«Να φύγει και να μην ξανάρθει» λένε όλοι στον Παναθηναϊκό για τρέχουσα, σούπερ καταστροφική περίοδο, η οποία δεν έχει να επιδείξει μισό θετικό ποδοσφαιρικό στοιχείο για το «τριφύλλι». Η χρονιά μπαίνει στην τελική της ευθεία, οι «πράσινοι» είναι εκτός όλων των στόχων αλλά το κυριακάτικο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ δεν είναι αδιάφορο για τον Αντρέα Στραματσόνι και τους παίκτες. Υπάρχουν λόγοι που αυτό το «διπλό» θα είναι σημαντικό...

1) Το ενδιαφέρον της βαθμολογίας στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος έχει να κάνει αποκλειστικά με τους πόντους που θα μπει η κάθε ομάδα στο μίνι πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο -4 από την ΑΕΚ και την δεύτερη θέση. Σε περίπτωση ήττας θα βρεθεί στο -7 και η ψαλίδα θα ανοίξει. Με νίκη, το «τριφύλλι» φτάνει σε απόσταση... αναπνοής και πλασάρεται καλύτερα ενόψει των πλέι-οφ.

2) Η γκρίνια επέστρεψε στην Λεωφόρο μετά το 2-2 με τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα δεν μπορεί να σταθεροποιήσει την απόδοσή της, παρουσιάζει μεγάλες διακυμάνσεις στην εικόνα της και ο κόσμος κάνει υπομονή. Μια νίκη στο αθηναϊκό ντέρμπι θα έφτιαχνε κάπως το κλίμα και θα έδινε ηρεμία και λιγότερη πίεση στο δύσκολο έργο του Αντρέα Στραματσόνι να παρουσιάσει ένα καλό σύνολο με σταθερότητα. Τον Ιανουάριο έγιναν εννιά προσθήκες, «χτίζεται» μία ομάδα από την αρχή. Πέρα από το σωστό ή το λάθος της στρατηγικής επιλογής του Ιταλού, χρειάζεται χρόνος.

3) Θέμα γοήτρου. Με εξαίρεση το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, το οποίο κρίθηκε στα χαρτιά, ο Παναθηναϊκός έχασε από την ΠΑΟΚ στην Τούμπα, δεν τον νίκησε στην Λεωφόρο ενώ ισόπαλος ήρθε και κόντρα στην ΑΕΚ στο ματς του πρώτου γύρου. Καμία νίκη σε ντέρμπι, λοιπόν, για τους παίκτες του «τριφυλλιού» που είναι υποχρεωμένοι να έχουν μια πολύ καλή εικόνα σε ένα σπουδαίο φετινό παιχνίδι και να μην φανούν ξανά κατώτεροι των περιστάσεων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα