Τρεις εβδομάδες εκτός ο Ντουρμάζ

Τρεις εβδομάδες εκτός ο Ντουρμάζ

Δημήτρης Τομαράς
Τρεις εβδομάδες εκτός ο Ντουρμάζ

bet365

Ο Τζίμι Ντουρμάζ αποκόμισε έναν τραυματισμό στον μακρό προσαγωγό του που τον θέτει εκτός... μάχης για τις προσεχείς 3 εβδομάδες, που σημαίνει πως χάνει ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

Ο Σουηδός εξτρέμ έχει χτυπήσει στον μακρό προσαγωγό του αριστερού του μηρού. Ο μυϊκός αυτός τραυματισμός του από υπερέκταση θα τον κρατήσει εκτός για 3 εβδομάδες. Έτσι θα είναι εκτός και με ΠΑΟΚ και με Παναθηναϊκό.

Από εκεί και πέρα αποθεραπεία έκαναν όσοι έπαιξαν με την Άντερλεχτ ή μπήκαν αλλαγή. Οι υπόλοιποι έκαναν κανονικά εκτός από τον Πάρντο, ο οποίος είχε ξανά θεραπεία. Το Σάββατο η προπόνηση θα ξεκινήσει στις 18.00. Μετά θα βγει αποστολή για το ματς με τη Βέροια την Κυριακή στο Καραϊσκάκη που θα είναι σαν πρόωρη... φιέστα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα