«Σε δίαιτα ο Ιγουαΐν»

«Σε δίαιτα ο Ιγουαΐν»

Παναγιώτης Παλλαντζάς
«Σε δίαιτα ο Ιγουαΐν»

bet365

Ο Γκονζάλο Ιγουαΐν έχει μείνει χωρίς γκολ σε τέσσερα σερί ματς και ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις βρήκε ποιο είναι το πρόβλημα.

Με τον ρυθμό που σκοράρει φέτος ο Αργεντίνος φορ, ο οποίος είχε φτάσει να έχει 24 γκολ σε 24 αγωνιστικές της Serie A, το να μην βρει δίχτυα σε ένα ματς είναι είδηση... Οπότε τώρα που έχει μείνει χωρίς γκολ σε τέσσερις σερί αγώνες (Γιουβέντους, Βιγιαρεάλ εκτός, Μίλαν, Βιγιαρεάλ εντός) στη Νάπολι σήμανε συναγερμός. Η λογική λέει ότι, απλά, ο Ιγουαΐν δεν γίνεται να σκοράρει συνεχώς αλλά ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις βρήκε «πρόβλημα» και έχει και την λύση.

«Ο Γκονζάλο θα πρέπει να κάνει δίαιτα και να χάσει αυτό το 1,5 κιλό που έχει πάρει και το οποίο είναι σαν... τούβλο. Πρέπει να το χάσει και να επιστρέψει σε ιδανική κατάσταση, όπως ήταν μέχρι και πριν ένα μήνα, για να αρχίσει ξανά να σκοράρει» είπε ο πρόεδρος των Παρτενοπέι, ο οποίος -με την ομάδα στο -1 από την Γιουβέντους- δεν τα έβαψε μαύρα για τον αποκλεισμό στο Europa League.

«Δεν έχω τίποτα να χρεώσω στον Σάρι, δεν πειράζει. Η Νάπολι έκανε ένα καλό ματς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα