ΠΑΟΚ: Με Αντόνις και 3-5-2

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: Με Αντόνις και 3-5-2

bet365

Ο Ιγκορ Τούντορ, μετά και την σημερινή ημέρα δοκιμών, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει από το ξεκίνημα της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης τον Τέρι Αντόνις.

Ο ομογενής μέσος του Δικεφάλου θα αγωνιστεί για πρώτη φορά βασικός σε παιχνίδι πρωταθλήματος μετά από έξι μήνες παρουσίας του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Την απόφαση αυτή πήρε ο Ιγκορ Τούντορ καθώς θεωρεί πως ο Τέρι Αντόνις βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστής που αγωνίζονται στο χώρο του κέντρου. Η αυριανή ημέρα θα είναι ιδιαίτερη για τον διεθνή ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, καθώς περίμενε υπομονετικά εδώ και πολύ καιρό αυτή την ευκαιρία. Το «καγκουρό» θα αγωνιστεί δίπλα στον Τσίμιροτ, ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασισθεί ποιοι παίκτες θα κληθούν να παίξουν και στις δύο πλευρές ως φουλ μπακ.

Σε σχηματισμό 3-5-2 ο Δικέφαλος απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης θα παραταχθεί με τον Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα οι Χατζηισαϊας, Βίτορ και Τζαβέλλας. Στις πτέρυγες τρεις παίκτες Κοροβέσης, Κίτσιου και Λεόβατς διεκδικούν δύο θέσεις. Στο κέντρο οι Τσίμιροτ και Αντόνις, στον άξονα ο Πέλκας και στην επίθεση οι Μακ και Μυστακίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα