Βελγικές καταγγελίες για ξύλο από την αστυνομία (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Βελγικές καταγγελίες για ξύλο από την αστυνομία (pic)

bet365

Οι Βέλγοι οπαδοί κατήγγειλαν ότι στα επεισόδια στο Γκάζι τους χτυπούσαν και αστυνομικοί. Τουλάχιστον πέντε τραυματίες από τους οπαδούς της Άντερλεχτ.
Μία 25χρονη οπαδός της Άντερλεχτ που βρέθηκε στο Γκάζι τόνισε στα media του Βελγίου πως τους χτυπούσαν και αστυνομικές δυνάμεις εκτός από Έλληνες οπαδούς. Συμπλήρωσε πως χρειάστηκε να κρυφτούν πίσω από περίπτερα και κάδους για να σωθούν.
Από τα επεισόδια στο Γκάζι τουλάχιστον πέντε Βέλγοι τραυματίστηκαν. Άλλοι στο πρόσωπο και άλλοι στα πόδια. Ένας εξ αυτών ένας 18χρονος - για τον οποίο υπάρχει επίσης καταγγελία πως χτυπήθηκε από αστυνομικούς (σ.σ. η φωτό του στην Gallery) - που για πρώτη φορά έκανε ταξίδι στο εξωτερικό με την Άντερλεχτ ως φίλαθλος. Στα επεισόδια στο Γκάζι υπήρξαν και αρκετές συλλήψεις Βέλγων. Η Άντερλεχτ είχε επίσης παράπονα για την φιλοξενία μιλώντας ακόμα για συμβάντα κοντά στο ξενοδοχείο της και κατά την αποχώρησή της από το γήπεδο. Υπήρξαν πάντως αυτόπτες μάρτυρες που έκαναν λόγο για κακή συμπεριφορά των Βέλγων στο Γκάζι και πως πετούσαν μπουκάλια και αντικείμενα από την μία πλευρά της πλατείας στην άλλη.
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα