ΠΑΟΚ: Προπόνηση και ισοκίνηση

ΠΑΟΚ: Προπόνηση και ισοκίνηση

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: Προπόνηση και ισοκίνηση

bet365

Ένα από τα θέματα που ταλανίζουν το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου την φετινή σεζόν είναι οι τραυματισμοί. Για το λόγο αυτό, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε ν' αναβαθμίσει τις εγκαταστάσεις στη Μεσημβρια και να παρέχει τις καλύτερες συνθήκες εκγύμνασης κι αποκατάστασης στους ποδοσφαιριστές της.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την καθοδήγηση του ιατρού της ομάδας Ιωάννη Ράλλη και του γυμναστή Πάολο Αρτίκο προχώρησε στην αγορά εξοπλισμού με στόχο τη βελτίωση των υποδομών των γυμναστηρίων της. Ο εξοπλισμός που επιλέχθηκε στοχεύει στην προπόνηση δύναμης με τη μέθοδο της ισοκίνησης και αποτελείται από τα παρακάτω μηχανήματα: Leg Curl & Versapulley.

Στην Ιταλία οι γυμναστές του Δικεφάλου

Παράλληλα με τις προσθήκες εξοπλισμού στα γυμναστήρια, ο δεύτερος γυμναστής της πρώτης ομάδας, Δημήτρης Δανιηλίδης και ο γυμναστής των τμημάτων υποδομής, Βασίλης Καναράς, παρακολούθησαν στην πόλη της Φλωρεντίας διήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο της Ιταλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου με θέμα την «Πρόληψη τραυματισμών σε σχέση με τη στάση του σώματος» με ομιλητή τον λέκτορα του πανεπιστημίου της Πάρμα, Κανάλι. Οι δύο γυμναστές επισκέφθηκαν επίσης, το γνωστό ιατρικό κέντρο Isokinetic στην πόλη της Μπολόνια όπου ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις από τον Έλληνα αθλίατρο Τσαπράλη που τους παρείχε και εξειδικευμένη ενημέρωση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα