ΠΑΟΚ: Προπόνηση και ισοκίνηση

ΠΑΟΚ: Προπόνηση και ισοκίνηση

Ένα από τα θέματα που ταλανίζουν το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου την φετινή σεζόν είναι οι τραυματισμοί. Για το λόγο αυτό, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε ν' αναβαθμίσει τις εγκαταστάσεις στη Μεσημβρια και να παρέχει τις καλύτερες συνθήκες εκγύμνασης κι αποκατάστασης στους ποδοσφαιριστές της.

ΠΑΟΚ: Προπόνηση και ισοκίνηση

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την καθοδήγηση του ιατρού της ομάδας Ιωάννη Ράλλη και του γυμναστή Πάολο Αρτίκο  προχώρησε στην αγορά εξοπλισμού με στόχο τη βελτίωση των υποδομών των γυμναστηρίων της. Ο εξοπλισμός που επιλέχθηκε στοχεύει στην προπόνηση δύναμης  με τη μέθοδο της ισοκίνησης και αποτελείται από τα παρακάτω μηχανήματα: Leg Curl & Versapulley. 

Στην Ιταλία οι γυμναστές του Δικεφάλου

Παράλληλα με τις προσθήκες εξοπλισμού στα γυμναστήρια, ο δεύτερος γυμναστής της πρώτης ομάδας, Δημήτρης Δανιηλίδης και ο γυμναστής των τμημάτων υποδομής, Βασίλης Καναράς, παρακολούθησαν στην πόλη της Φλωρεντίας διήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο της Ιταλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου με θέμα την «Πρόληψη τραυματισμών σε σχέση με τη στάση του σώματος» με ομιλητή τον λέκτορα του πανεπιστημίου της Πάρμα, Κανάλι. Οι δύο γυμναστές επισκέφθηκαν επίσης, το γνωστό ιατρικό κέντρο Isokinetic στην πόλη της Μπολόνια όπου ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις από τον Έλληνα αθλίατρο Τσαπράλη που τους παρείχε και εξειδικευμένη ενημέρωση.

Best of internet