Μέσα ο Χαβίτο για Πανθρακικό

Μέσα ο Χαβίτο για Πανθρακικό

Μέσα ο Χαβίτο για Πανθρακικό

Ο Χαβίτο ξεπέρασε τη γρίπη που τον ταλαιπωρούσε και συμμετείχε κανονικά στη σημερινή προπόνηση του Πανθρακικού. Ατομικά οι Λαδάκης, Μελίσσης, αποκατάσταση ο Τζάνης.

Ένα ευχάριστο νέο είχε στη σημερινή προπόνηση του Πανθρακικού ο Γιάννης Χατζηνικολάου. Ο τεχνικός των ακριτών είδε τον Φρανσίσκο Χαβίτο να ξεπερνάει τη γρίπη που τον ταλαιπωρούσε και να συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα για να τεθεί στη διάθεσή του.

Αντίθετα, οι Αντώνης Λαδάκης, Χρήστος Μελίσσης γυμνάστηκαν ατομικά, με τον Χρήστο Τζάνη να συνεχίζει την αποκατάστασή του. Οι τρεις τους θα αποτελέσουν και τις απουσίες ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα μαζί με τον τιμωρημένο Αλφρέντο Μεχία, ο οποίος θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του.

Όσον αφορά την προπόνηση, περιελάμβανε ασκήσεις ταχύτητας και αντιδράσεις, ενώ έγινε δουλειά και στην αμυντική και επιθετική τακτική. Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου της Κομοτηνής θα ολοκληρωθεί με νέα προπόνηση το πρωί του Σαββάτου (27/2), με το πέρας της οποίας ο Χατζηνικολάου θα ανακοινώσει την αποστολή.

Best of internet