Ιβάν Σαββίδης: «Προσέξτε καλά…»

Σταύρος Σουντουλίδης
Ιβάν Σαββίδης: «Προσέξτε καλά…»

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης ήρθε (στη Θεσσαλονίκη), είδε (τα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ) και απήλθε (για τη Νέα Υόρκη)... Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, πριν αναχωρήσει, έστειλε το μήνυμά του…

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που είχε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Λούμπος Μίχελ, αλλά και τα μέλη του Δ.Σ., Μαρία Γκοντσάροβα, Χρυσόστομο Γκαγκάτση και Ηλία Γεροντίδη, ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ «κατέστησε σαφές ότι δεν θα γίνουν ανεκτές παραβατικές συμπεριφορές και ότι προέχει η ασφάλεια όσων παρακολουθήσουν τα δυο επόμενα ματς», όπως τόνισε στους στενούς συνεργάτες του.

Μάλιστα, σ’ ότι αφορά το ματς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη, γνωστοποίησε την πρόθεσή του να επιθεωρήσει όλα τα μέτρα που θα ληφθούν, ο ίδιος προσωπικά, καθώς θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από την Τρίτη.

Ο Ιβάν Σαββίδης θα επιθεωρήσει το γήπεδο πριν την έναρξη του ματς για να δει «ιδίοις όμμασι» τις συνθήκες ασφαλείας και τις αντιξοότητες εφόσον υπάρχουν.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο ομογενής επιχειρηματίας, ζήτησε πρόβλεψη της κατάστασης και υψηλού επιπέδου προετοιμασία και παράλληλα ζήτησε να εξασφαλιστεί δια παντός η ασφάλεια των ομάδων κατά την αποχώρησή τους από το γήπεδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα