Ιβάν Σαββίδης: «Προσέξτε καλά…»

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Ιβάν Σαββίδης: «Προσέξτε καλά…»

Ιβάν Σαββίδης: «Προσέξτε καλά…»

Ο Ιβάν Σαββίδης ήρθε (στη Θεσσαλονίκη), είδε (τα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ) και απήλθε (για τη Νέα Υόρκη)... Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, πριν αναχωρήσει, έστειλε το μήνυμά του…

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που είχε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Λούμπος Μίχελ, αλλά και τα μέλη του Δ.Σ., Μαρία Γκοντσάροβα, Χρυσόστομο Γκαγκάτση και Ηλία Γεροντίδη, ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ «κατέστησε σαφές ότι δεν θα γίνουν ανεκτές παραβατικές συμπεριφορές και ότι προέχει η ασφάλεια όσων παρακολουθήσουν τα δυο επόμενα ματς», όπως τόνισε στους στενούς συνεργάτες του.

Μάλιστα, σ’ ότι αφορά το ματς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη, γνωστοποίησε την πρόθεσή του να επιθεωρήσει όλα τα μέτρα που θα ληφθούν, ο ίδιος προσωπικά, καθώς θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από την Τρίτη.

Ο Ιβάν Σαββίδης θα επιθεωρήσει το γήπεδο πριν την έναρξη του ματς για να δει «ιδίοις όμμασι» τις συνθήκες ασφαλείας και τις αντιξοότητες εφόσον υπάρχουν.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο ομογενής επιχειρηματίας, ζήτησε πρόβλεψη της κατάστασης και υψηλού επιπέδου προετοιμασία και παράλληλα ζήτησε να εξασφαλιστεί δια παντός η ασφάλεια των ομάδων κατά την αποχώρησή τους από το γήπεδο.

Best of internet