Κλήρωση Europa League: Εμφύλιοι σε Αγγλια και Ισπανία!

Gazzetta team
Κλήρωση Europa League: Εμφύλιοι σε Αγγλια και Ισπανία!

bet365

Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Βαλένθια-Μπιλμπάο τα πιο σημαντικά ζευγάρια που έβγαλε η κληρωτίδα για τη φάση των «16» του Europa League.

Λίγο μετά τις 14:00 ξεκίνησε στη Νιόν η κλήρωση για την φάση των «16» του Europa League.

Στην κληρωτίδα μπήκαν 4 ισπανικές (Σεβίλλη, Βιγιαρεάλ, Βαλένθια, Αθλέτικ Μπιλμπάο), 3 αγγλικές (Λίβερπουλ, Γιουνάιτεντ, Τότεναμ) και 2 γερμανικές (Λεβερκούζεν, Ντόρτμουντ).

Οι εμφύλιοι δεν αποφεύχθηκαν με τη Λίβερπουλ να αντιμετωπίζει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ η Βαλένθια κληρώθηκε με την Αθλέτικ Μπιλμάο του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Η Άντερλεχτ, που απέκλεισε τον Ολυμπιακός έτυχε την Σαχτάρ Ντόνετσκ, ενώ η Βασιλεία ευελπιστεί να αποκλείσει την Σεβίλλη και να συνεχίσει το όνειρό της για παρουσία της στον τελικό που θα γίνει στο γήπεδό της, «Σεντ Γιάκομπ Παρκ», 18/5.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

Σαχτάρ Ντόνετσκ -Άντερλεχτ
Βασιλεία-Σεβίλλη
Βιγιαρεάλ-Λεβερκούζεν
Μπιλμπάο-Βαλένθια
Λίβερπουλ-Μαν. Γιουνάιτεντ
Σπάρτα Πράγας-Λάτσιο
Ντόρτμουντ-Τότεναμ
Φενέρμπαχτσε-Μπράγκα

Τα πρώτα ματς θα διεξαχθούν στις 10/3 κι οι ρεβάνς θα γίνει επτά μέρες αργότερα (17/3). Στις 18 Μαρτίου θα γίνει η κλήρωση για τα προημιτελικά, που θα διεξαχθούν 7 και 14 Απριλίου. Στις 15 Απριλίου θα βγουν τα ζευγάρια των ημιτελικών, ενώ οι αγώνες θα γίνουν 28 Απριλίου και 5 Μαΐου. Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 18 Μαΐου στο «Σεντ Γιάκομπ Παρκ» της Βασιλείας.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα