ΠΑΟΚ: Τα «πήρε όλα» ο ευτυχισμένος Τσίμιροτ!

ΠΑΟΚ: Τα «πήρε όλα» ο ευτυχισμένος Τσίμιροτ!

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Τα «πήρε όλα» ο ευτυχισμένος Τσίμιροτ!

bet365

Ο Γκόικο Τσίμιροτ «πετούσε στα σύννεφα»! Εκανε σαν μικρό παιδί κατά τη διπλή βράβευση του για το Best Goal και του πολυτιμότερου παίκτη της 23ης αγωνιστικής.

Ο Βόσνιος μέσος παρέλαβε τα βραβεία του από τον γενικό αρχηγό της ομάδας, Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο, ενώ στις δηλώσεις του στάθηκε στην αλλαγή του κλίματος, μετά την εμφάνιση και την ισοπαλία κόντρα στον Παναθηναϊκό.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για μένα, δεν μπορώ να την περιγράψω με λόγια. Υπήρξαν αρκετές δύσκολες στιγμές, αλλά μετά τον τελευταίο αγώνα με τον Παναθηναϊκό πήραμε ψυχολογία κι αυτοπεποίθηση και θα τα πάμε καλύτερα στη συνέχεια», υποστήριξε ο 23χρονος μέσος του ΠΑΟΚ.

Όσο για το αν θα πρέπει να περιμένει κι άλλα τέτοια γκολ ο κόσμος είπε: «Αυτό εξαρτάται από εμένα και το αν θα κάνω τέτοιες κινήσεις για να σκοράρω ξανά και να δώσω χαρά στον κόσμο του ΠΑΟΚ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα