Παναθηναϊκός: Να δείξει... σφυγμό σε ντέρμπι

Παναθηναϊκός: Να δείξει... σφυγμό σε ντέρμπι

Νίκος Ρόλλας
Παναθηναϊκός: Να δείξει... σφυγμό σε ντέρμπι

bet365

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει κερδίσει ντέρμπι φέτος και θέλει να σπάσει το... ρόδι στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, προκειμένου να πάρει ανάσα ενόψει της συνέχειας.

Η εφετινή χρονιά στράβωσε με το... καλημέρα για τον Παναθηναϊκό και μέχρι στιγμής δεν λέει να ισιώσει με τίποτα, προκειμένου οι «πράσινοι» να διασκεδάσουν όσο γίνεται, τις εντυπώσεις. Μία από τις... ανοιχτές πληγές του «τριφυλλιού» είναι και τα ντέρμπι, καθώς μέχρι στιγμής σε κανένα από όσα έχει δώσει, δεν έχει καταφέρει να πάρει τη νίκη.

Στην Τούμπα έχασε με 3-1, με την ΑΕΚ στην Λεωφόρο έμεινε στο 0-0, αυτό με τον Ολυμπιακό δεν ξεκίνησε ποτέ με απόφαση του διαιτητή Παππά, ενώ την Κυριακή οι παίκτες του Αντρέα Στραματσόνι δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το προβάδισμα των δύο γκολ κόντρα στον «δικέφαλο» και παραχώρησαν ισοπαλία (2-2).

Σειρά παίρνει το δεύτερο ματς της σεζόν κόντρα στην Ένωση, εκτός έδρας, όπου η νίκη αποτελεί επιτακτική ανάγκη για τον Παναθηναϊκό. Όχι μόνο λόγω του γοήτρου που συνοδεύει πάντα τέτοια παιχνίδια, αλλά και επειδή υπάρχει βαθμολογική ανάγκη, προκειμένου να μην χαθεί έδαφος ενόψει των play off.

Στις εναπομείναντες αγωνιστικές τις κανονικής διάρκειας, οι «πράσινοι» δίνουν 3 παιχνίδια μακριά από την Λεωφόρο και 4 εντός έδρας. Κοιτώντας όμως αναλυτικά τους αντιπάλους, θα διαπιστώσει κανείς πως και τα 3 ματς που είναι εκτός, είναι με δύσκολες ομάδες, ενώ στα εντός πλέον το «τριφύλλι» δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη...

AΓΩΝΙΣΤΙΚΗΠΑΙΧΝΙΔΙ
24ηΑΕΚ-Παναθηναϊκός
25ηΠαναθηναϊκός-Ατρόμητος
26ηΟλυμπιακός-Παναθηναϊκός
27ηΠαναθηναϊκός-Ηρακλής
28ηΠαναθηναϊκός-Βέροια
29ηΑστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός
30ηΠαναθηναϊκός-Πανθρακικός

Για αυτό και η νίκη κόντρα στην ΑΕΚ την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, αποτελεί μονόδρομο, μπας και η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι καταφέρει να σταθεί γερά στα... πόδια της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα