Σίλβα: «Λυπόμαστε για τον κόσμο μας»

Δημήτρης Τομαράς
Σίλβα: «Λυπόμαστε για τον κόσμο μας»

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα επιχείρησε να δώσει την δική του οπτική για το τι έφταιξε και ήρθε ο αποκλεισμός από την Άντερλεχτ στο Γιουρόπα.

Ο Μάρκο Σίλβα υπογράμμισε στην συνέντευξη Τύπου για:

Το τι δεν πήγε καλά: Καλησπέρα σε όλους. Για να απαντήσω άμεσα με δύο φράσεις δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας για γκολ. Προσφέραμε στον αντίπαλό μας την ευκαιρία να σκοράρει. Γι' αυτό και χάσαμε.

Το ότι η ομάδα του φάνηκε να μην έχει δυνάμεις μετά το 60': Ναι πιστεύω πως και στα 2 ματς μπήκαμε πολύ δυνατά από την αρχή. Αυτό σου ξοδεύει ενέργεια. Ειδικά σήμερα που ερχόταν επίθεση και κόντρα επίθεση. Αυτό απαιτεί μεγάλη ενέργεια και γι' αυτό δεν είχαμε τις απαιτούμενες δυνάμεις προς το τέλος. Σε σχέση με την φυσική κατάσταση εάν δούμε το πρόγραμμα στην αρχή της χρονιάς η ομάδα μπορούσε να ανταποκριθεί. Δεν οφείλεται σε κακή φυσική κατάσταση. Οφείλεται στο πως είναι τα ματς. Στο ότι πρέπει να παίξει από την αρχή απαιτητικά η ομάδα για να βγει το ματς. Σας κάλυψα; Για να προσπαθήσουμε να το καταλάβουμε είναι η ανάλυση που κάνω εγώ. Έχει συμβεί φέτος με Άντερλεχτ και κάτι ανάλογο έγινε και με Γιουνάιτεντ.

Την συνέχεια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο: Είναι σαφές πως είναι κακή η βραδιά. Είμαστε απογοητευμένοι και αυτό φαίνεται και στα αποδυτήρια. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Να δούμε την συνέχεια και να κοιτάξουμε να ξεπεράσουμε ότι έγινε. Όσο για τα σημαντικά ματς την Κυριακή ξεκινάνε. Έχουμε τη Βέροια για να κερδίσουμε και να πάρουμε τον τίτλο. Μετά έχουμε το Κύπελλο. Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα γιατί είμαστε μία τέτοια ομάδα. Να συνεχίζουμε να το κάνουμε γιατί έχουμε ακόμα δύο διοργανώσεις μπροστά μας για να κερδίσουμε.

Τον τραυματισμό του Ντουρμάζ και το πόσο επηρέασε: Συμφωνώ απόλυτα. Από την στιγμή που έφυγε αναγκαστικά ο Τζίμι αλλάξαμε θέσεις. Μπήκε ο Τσόρι και άλλαξε θέση ο Φορτούνης που πήγε αλλού και ενώ μέχρι πριν εκείνη την στιγμή πήγαινε πολύ καλά. Σαφώς και επηρεάστηκε η λειτουργία μας ως ομάδα.

Το γεγονός πως με τόσες ευκαιρίες επί της ουσίας ο Ολυμπιακός δεν σκόραρε: Καταρχήν πριν τελειώσει αυτή η συνέντευξη θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας που μας στήριξε και δέχθηκε το αποτέλεσμα με στεναχώρια μεν αλλά το δέχθηκε. Να τους ευχαριστήσουμε και να τους πούμε πως λυπόμαστε πως δεν μπορέσαμε σήμερα να τους δώσουμε αυτό που ήθελαν. Σε σχέση με ΑΕΚ ήταν ένα παράξενο ματς έτσι όπως παίχθηκε. Ήταν ένα ματς που δεχθήκαμε γκολ από πέναλτι και ήμασταν με 9. Ναι με την Άντερλεχτ είναι ανησυχητικό το ότι είχαμε 7 ευκαιρίες και δεν κάναμε γκολ. Και επίσης αφήσαμε την Άντερλεχτ να σκοράρει. Θα το συζητήσουμε και μας ανησυχεί. Μας ανησυχεί που με 7 ευκαιρίες δεν σκοράραμε σε 2 ματς.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα