Χάσι: «Καλύτεροι και στα δύο ματς»

Δημήτρης Τομαράς
Χάσι: «Καλύτεροι και στα δύο ματς»

bet365

Σε άκρως πανηγυρικό τόνο έγινε η συνέντευξη Τύπου του Μπέσνικ Χάσι που είχε κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος με την πρόκριση.

Ο τεχνικός της Άντερλεχτ επισήμανε για:

Τη νίκη - πρόκριση με Ολυμπιακό και το εάν ήταν το πιο συναρπαστικό και σημαντικό ματς της καριέρας του: Νομίζω ότι έχουμε παίξει και άλλα. Όπως πέρυσι με Άρσεναλ το 3-3. Από πολλές απόψεις το ματς αυτό ήταν θεαματικό και για τις αποφάσεις και για τους παίκτες και για τα γκολ που μπήκαν. Είμαι ευτυχισμένος και πολύ χαρούμενος για την πρόκριση.

Τις αποφάσεις του ρέφερι: Να σας πω. Στα πρώτα λεπτά είχαμε την φάση με τον Ατσεαμπόνγκ που δεν βγήκε κάρτα. Λανθασμένη η απόφαση για το πέναλτι και ότι δεν βγήκε κάρτα και σε φάση με Τζούρισιτς. Πέρασαν τα λεπτά ήμασταν ψύχραιμοι και μας βοήθησε πολύ ο Προτό. Μετά στο β' μέρος είπαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Είχαμε έλεγχο και φάσεις όπως με τον Ναγιάρ που είχε το δοκάρι. Μετά περιμέναμε για να κάνουμε τις αλλαγές για την παράταση. Ο διαιτητής μας άλλαξε το πλάνο αλλά εμείς τα καταφέραμε. Βάλαμε 2 γκολ. Οι αντίπαλοί μας δεν ήταν συγκεντρωμένοι. Είχαν πολύ άγχος ειδικά προς το τέλος. Από τα 2 ματς πιστεύω πως ήμασταν πιο καλοί και έπρεπε να περάσουμε.

Το εάν θα δώσει ώθηση η πρόκριση αυτή: Κοιτάξτε από πλευράς φυσικής κατάστασης θα είμαστε καταπονημένοι διότι παίξαμε πολλά λεπτά. Ψυχολογικά θα μας δώσει ώθηση. Είδα τους παίκτες μου πολύ καλά και να τραγουδούν στα αποδυτήρια. Σήμερα ήταν και ο κόσμος του Ολυμπιακού που έκανε το έργο μας πιο δύσκολο.

Το κατά πόσον είδε την ομάδα του πιο καλά από τον Ολυμπιακό από πλευράς φυσικής κατάστασης: Ο Ολυμπιακός τα έδωσε όλα στην αρχή και γι' αυτό έπεσε μετά. Εμείς ανεβήκαμε στο β'. Μην ξεχνάμε πως και εμείς είχαμε παίκτες με κράμπες προς το τέλος.

Τον Ντεφούρ: Να σας πω. Είχε μόλις 2 προπονήσεις στα πόδια του. Εάν έπαιζε σήμερα 120 λεπτά δεν θα μπορούσε για την συνέχεια. Είχαμε ένα πλάνο σήμερα. Να κρατήσουμε το σκορ και να είμαστε έτοιμοι ακόμα και για παράταση. Τον Στίβεν τον έβαλα στην παράταση και πιστεύω πως έκανα καλά.

Το κατά πόσον θα είναι εφαλτήριο για νέα αρχή: Νομίζω και με Ολυμπιακό και στο πρωτάθλημα έχουμε δείξει την ποιότητά μας. Παίζουμε ένα ντέρμπι τώρα. Είμαστε στο -7. Μετά θα δούμε την Μουσκρόν και την συνέχεια.

Την κλήρωση για το Γιουρόπα: Δεν έχω καμία προτίμηση. Οι παίκτες προτιμούν τις πιο μεγάλες ομάδες αλλά εγώ δεν έχω πρόβλημα.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα