Παράταση 21 χρόνια μετά! (vid)

Παράταση 21 χρόνια μετά! (vid)

Gazzetta team
Παράταση 21 χρόνια μετά! (vid)

bet365

Ο Ολυμπιακός έπαιξε παράταση στην Ευρώπη με αντίπαλο στην Άντερλεχτ για πρώτη φορά μετά τον Οκτώβριο του 1995 και την αναμέτρηση με την Σεβίλλη.

Στο παλιό «Καραϊσκάκης» ήταν η τελευταία φορά που οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν παράταση σε ευρωπαϊκό αγώνα. Στον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου UEFA, βρήκαν απέναντί τους τη Σεβίλλη. Στο πρώτο ματς της Ισπανίας έχασαν 1-0 από το γκολ του Χουανίτο στο 90'.

Με τον Σταύρο Διαμαντόπουλο στον πάγκο, οι «ερυθρόλευκοι» λοιπόν πάτησαν χορτάρι μπροστά σε περίπου 26.000 οπαδούς τους για να ανατρέψουν το σκορ. Κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα με τον Σαπάνη στο 72' και με το τελικό 1-0, όπως έγινε και απέναντι στην Άντερλεχτ, το ματς πήγε στην παράταση.

Εκεί ο Γιουσκόβιακ σκόραρε και έγειρε την πλάστιγγα υπέρ του Ολυμπιακού, ωστόσο υπολόγιζε χωρίς τον Σούκερ. Ο Κροάτης άσος με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 110' χάρισε την πρόκριση στους Ανδαλουσιανούς.

Η 11άδα του Ολυμπιακού: (Διαμαντόπουλος): Ράντος, Σκαρτάδος, Καραταΐδης, Παχατουρίδης (56' Αλεξανδρής), Καραπιάλης (98' Γκόνιας), Πασαλής, Μαρινάκης, Καλαντζής, Γιουσκόβιακ, Ίβιτς, Σαπάνης (105' Ιωαννίδης)

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα