Τζιώρας: «Πρωτάθλημα στην Ριζούπολη»

Gazzetta team
Τζιώρας: «Πρωτάθλημα στην Ριζούπολη»

bet365

Την πρώτη θέση θα πάρει ο Απόλλων Σμύρνης, όπως πρόβλεψε ο Τζιώρας, που παρουσιάστηκε ανοιχτός να συνεχίσει την καριέρα του στην Ταξιαρχία.

Στην εκπομπή του ΟΤΕ TV «Ώρα Ελλάδας» ήταν προσκεκλημένος ο επιθετικός του Απόλλωνα Σμύρνης, Χρήστος Τζιώρας. Ο 27χρονος αναφέρθηκε στη μάχη της ανόδου και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα τερματίσει πρώτη. Ρωτήθηκε ακόμα για την αλλαγή προπονητή, χαρακτήρισε... τρελοκομείο τον Βάντερσον και δήλωσε ότι θέλει να μείνει και του χρόνου, ώστε να ενισχύσει την προσπάθεια στη Super League.

H Sportingbet επιστρέφει τα χρήματά σου, σε περίπτωση που σημειωθούν τουλάχιστον τέσσερα γκολ στο Κολωνία - Χέρτα.

Αναλυτικά:

«Πρέπει πάντα να κρατάς χαμηλό προφίλ και να είσαι συγκεντρωμένος, ώστε να μη χάσεις ένα φαινομενικά εύκολο παιχνίδι. Να μην πεις ότι κέρδισα χωρίς να έχεις παίξει. Όλοι θέλουν την άνοδο και εννοείται ότι όσο πιο ψηλά τερματίσει μία ομάδα, τόσο το καλύτερο και για το συμβόλαιο του κάθε ποδοσφαιριστή».

Ο Απόλλων μαζί τις με ΑΕΛ, Κέρκυρα θα είναι οι ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο ως το φινάλε;
«Όπως όλα δείχνουν θα είμαστε οι τρεις μας. Νομίζω ότι αυτές οι τρεις θα παλέψουν για τα δύο εισιτήρια. Είδατε ότι η ΑΕΛ από πρώτη που ήταν έπεσε τρίτη και αν το πρωτάθλημα τελείωνε τώρα δεν θα έβγαινε.

Θεωρώ ότι δεν θα υπάρξουν ισοβαθμίες και ότι οι δύο πρώτοι θα ξεφύγουν. Θέλω να ελπίζω ότι ο Απόλλων θα είναι πρωταθλητής. Οι επόμενες πέντε αγωνιστικές θα κρίνουν πολλά για εμάς. Ακολουθούν ντέρμπι, ενώ και τα Τρίκαλα αν νικήσουν την Κέρκυρα μπορεί να μπουν δυνατά, έχουν πολύ καλή ομάδα».

Για την αλλαγή προπονητή:
«Στην Ελλάδα είμαστε, είναι φυσιολογικά αυτά. Προσαρμοστήκαμε στο νέο προπονητή. Μπορεί να παίζεις καλό ποδόσφαιρο και να μην έρχονται τα θετικά αποτελέσματα. Η ομάδα μπορεί να έπαιζε καλά, αλλά για παράδειγμα απέναντι στην ΑΕΛ δεν μπόρεσε να φτάσει στη νίκη. Είτε λόγω τύχης, είτε λόγω διαιτητών, τα βάζαμε με τους εαυτούς μας... Φταίμε όλοι σε μία ήττα. Έτσι είναι η μπάλα, δεν μπορείς να αλλάξεις τους παίκτες»

Για την αλλαγή προπονητή στην ΑΕΛ:

«Όταν αλλάζει μία ομάδα προπονητή όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να αποδείξουν πράγματα. Αλλάζει και η ψυχολογία».

Για την έδρα της ΑΕΛ ενόψει του ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής:
«Δεν θα μας επηρεάσει. Έχουμε τον στόχο μας και θα κοιτάμε μόνο το τρίποντο. Ο κόσμος ενισχύει, αλλά αυτό καμία φορά γυρίζει μπούμερανγκ. Ο φίλαθλος μπορεί να σου φτιάξει την ψυχολογία, αλλά μπορεί και να σου τη χαλάσει. Εμείς πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι μας, όπως κάνουμε τόσο καιρό και να μείνουμε πρώτοι».

Για το διαφορετικό πρόσωπο εντός και εκτός έδρας:

«Το θεωρώ τυχαίο. Όταν κάνεις 16 ή 17 τελικές και δεν φτάνεις στο γκολ είναι ή ανικανότητα ή ατυχία. Η ομάδα θεωρώ ότι έχει το καλύτερο ρόστερ με πολλούς καλούς παίκτες. Όλοι κάνουμε άμυνα και όλοι είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο. Αυτό είναι το κλειδί, το πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια και το γεγονός ότι κρατάμε το μηδέν στην άμυνα. Όταν έχεις μία διοίκηση που σε στηρίζει, έναν προπονητή που είναι εντάξει με όλους δεν έχεις να κάνεις τίποτε άλλο παρά να δείξεις ότι είσαι ο καλύτερος».

Ο Τεννές τι άλλαξε;
«Άλλαξε την ψυχολογία. Όταν δεν έρχονταν τα αποτελέσματα μας έφταιγαν όλοι και όλα. Με τις ομιλίες του και την προπόνηση ήρθε αυτή η αλλαγή. Όταν αρχίσουν και έρχονται τα αποτελέσματα από εκεί που δεν το πίστευες λες ότι μπορώ. Αποκτάς αυτοπεποίθηση. Η αλλαγή ψυχολογίας και η συσπείρωση μας έφτασε στην κορυφή».

Για τον Βάντερσον:

«Είναι... τρελοκομείο και πολύ καλός παίκτης. Μας βοηθάει πολύ και με την τρίπλα του και στο ένας εναντιόν ενός. Γενικά έχουμε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Ο Κονέ ήταν πέρυσι από τους καλύτερους στη Super League. Ο Φατιόν τρέχει διαρκώς. Όταν έχεις τέτοιους συμπαίκτες θα περνάς και από δύσκολες έδρες.

Για την Κέρκυρα:
«Έχει πολύ καλούς παίκτες. Οι μισοί έπαιζαν στην Α' Εθνική. Είχε κάποια σκαμπανεβάσματα, αλλά είναι άξιος διεκδικητής του τίτλου».

Για την ευχάριστη έκπληξη:

«Η Καλλιθέα. Παίζει καλό ποδόσφαιρο και έχει από τους καλύτερους αγωνιστικούς χώρους. Εμάς το γήπεδο δεν μας βοηθάει».

Για τις αποχωρήσεις ομάδων:
«Είναι πλήγμα. Βλέπετε ότι δεν παίζουν τόσο καιρό ο Ολυμπιακός Βόλου και ο Εργοτέλης και βρίσκονται πάνω από άλλες ομάδες. Υπάρχουν επιπτώσεις και σε εμάς τους παίκτες. Πέφτουν τα μπάτζετ, τα συμβόλαια χαμηλώνουν, αφού το πρωτάθλημα δεν είναι ανταγωνιστικό. Το έζησα πέρυσι με τη Νίκη Βόλου. Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και μετά ξαφνικά βρεθήκαμε στο πουθενά. Δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει».

Για το μέλλον του:
«Θα ήθελα να μείνω στον Απόλλωνα. Είναι ένα ιστορικό σωματείο, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και, γιατί όχι, να μείνω και να τον ενισχύσω του χρόνου στη Super League».

Απόδοση: flnews

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα