Στο Αγρίνιο με 20άδα η Ξάνθη

Στο Αγρίνιο με 20άδα η Ξάνθη

Στο Αγρίνιο με 20άδα η Ξάνθη

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έβγαλε αποστολή με 20 παίκτες για το ματς με τον Παναιτωλικό. Αναχώρησε για το Αγρίνιο η αποστολή της ομάδας της Ξάνθης.

Με πρωινές ασκήσεις συνεχίστηκε η προετοιμασία της Ξάνθης για την σαββατιάτικη αναμέτρηση (17:15) με τον Παναιτωλικό εκτός έδρας. Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν στο προπονητήριο της ομάδας και μετά τις ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο, ακολούθησε η προθέρμανση με ασκήσεις νευρομυικού συντονισμού. Το κύριο μέρος της προπόνησης περιλάμβανε τακτική με τους παίκτες να χωρίζονται σε υπο-ομάδες και να δουλεύουν σε τομείς της αμυντικής λειτουργίας, της επιθετικής ανάπτυξης και στα τελειώματα φάσεων.
 
 
Μετά το τέλος της προπόνησης η Ξάνθη αναχώρησε οδικώς για το Αγρίνιο. Εκεί θα πραγματοποιήσει την τελευταία της προπόνηση το απόγευμα της Παρασκευής. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε τους παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό: Τσέναμο, Γκαραβέλης, Ζαρόπουλος, Γουάλας, Φλίσκας, Καρυπίδης, Γούτας, Λισγάρας, Παπαστεριανός, Βασιλακάκης, Λουσέρο, Καμαρά, Κρίστοφερ, Τριάδης, Σολτάνι, Νιέτο, Ντιμιτρόφ, Καπετάνος, Ορφανίδης και Σκούρτης.

Best of internet