Προβλήματα για πέντε σε Καλλονή

Δημήτρης Τομαράς
Προβλήματα για πέντε σε Καλλονή

bet365

Αρκετά προβλήματα αντιμετωπίζει ο Νίκος Καραγεωργίου στην Καλλονή ενώ δηλώθηκε και που θα εκτίσουν τις ποινές τους οι Ελλακόπουλος και Αναστασιάδης.
Στο δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης πραγματοποίησαν την προπόνηση της Πέμπτης οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Καραγεωργίου. Το πρόγραμμα περιλάμβανε ζέσταμα με passing game, τελειώματα φάσεων σε δύο εστίες και οικογενειακό δίτερμα.
Απόντες ήταν ο Στρατής Βαλιός για το γνωστό πρόβλημα στον προσαγωγό και ο Νίκος Καλτσάς ο οποίος υποβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης σε μαγνητική και τα αποτελέσματα αναμένονται μέχρι την Παρασκευή. Ο Ραφαήλ Γιουκαρής δε συμμετείχε λόγω ενός προβλήματος από χτύπημα στα πλευρά ενώ πριν το τέλος της προπόνησης αποχώρησε και ο Αλέξανδρος Χιντασέλι με πρόβλημα στο δεξί του πόδι και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί. Ατομικό πρόγραμμα έκανε για ακόμη μία ημέρα ο Κυριάκος Στρατηλάτης.
Στο μεταξύ από τα ματς με αντιπάλους την Ξάνθη και τον ΠΑΟΚ θα απουσιάσουν οι Ελλακόπουλος και Αναστασιάδης αντίστοιχα, καθώς συμπλήρωσαν κάρτες και δηλώθηκαν για να εκτίσουν την ποινή τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα