Φορτσάρουν για Ξάνθη οι Αγρινιώτες

Φώτης Καρακούσης
Φορτσάρουν για Ξάνθη οι Αγρινιώτες

bet365

Με μοναδικές απουσίες τις ήδη γνωστές των Αλεξίεβιτς, Βασιλείου και Κουτρουμάνου, στον Παναιτωλικό ανέβασαν ρυθμούς ενόψει του Σαββατιάτικου... τελικού με την Ξάνθη.

Με πολύ τακτική και ένταση περιλάμβανε η σημερινή προπόνηση του Παναιτωλικού. Οι Αγρινιώτες έχουν μπει στην τελική ευθεία για τον... τελικό με την Ξάνθη, ένα παιχνίδι που και για τις δύο ομάδες θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το αν θα μπορέσουν να πετύχουν το... θαύμα της εισόδου στα πλέι οφ. Ο Γιάννης Ματζουράκης θέλει να «χτυπήσει» τους ακρίτες στα αδύνατα σημεία τους και να κάνει ματ στον Ραζβάν Λουτσέκσου, έναν προπονητή που επίσης δίνει σημαντικό βάρος στην τακτική.

Όσον αφορά το ιατρικό δελτίο, το ευχάριστο για τα... καναρίνια είναι πως εκτός από τις γνωστές τρεις απουσίες, όλοι οι παίκτες ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα. Ατομικό έκαναν οι Αλεξίεβιτς και Βασιλείου, ενώ θεραπεία έκανε και σήμερα ο Κουτρουμάνος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα