ΠΑΟΚ: Δούλεψαν στην τακτική ενόψει Αστέρα

ΠΑΟΚ: Δούλεψαν στην τακτική ενόψει Αστέρα

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Δούλεψαν στην τακτική ενόψει Αστέρα

bet365

Ο αγώνας με τον Αστέρας Τρίπολης πλησιάζει και Ιγκόρ Τούντορ δούλεψε πάνω σε θέματα τακτικής ενόψει της Σαββατιάτικης αναμέτρησης στην Τούμπα.

Το πρόγραμμα της προπόνησης που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, όπως ενημερώνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, «περιλάμβανε ασκήσεις για την κυκλοφορία της μπάλας και συνολική επιθετική κι ανασταλτική λειτουργία της ομάδας προσαρμοσμένη στα δεδομένα του αγώνα με την ομάδα της Αρκαδίας με τον Τούντορ ν’ αναλύει στους παίκτες του τι ζητά από αυτούς».

Στο κομμάτι των τραυματιών δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη, κάτι που σημαίνει ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δε θα επιστρέψει κάποιος στον αγώνα με τον Αστέρα.

Οι Παναγιώτης Γλύκος, Στέφανος Αθανασιάδης, Γκάρι Ροντρίγκες, Ζάιρο συνέχισαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης, ενώ ο Χάρης Χαρίσης, που δεν θα αγωνιστεί λόγω τιμωρίας το Σάββατο, ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα