ΠΑΟΚ: Ο Μίχελ αποφασίζει για όλα!

ΠΑΟΚ: Ο Μίχελ αποφασίζει για όλα!

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Ο Μίχελ αποφασίζει για όλα!

bet365

Ο Λούμπος Μίχελ και ο κυρίαρχος ρόλος του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ποιες είναι οι πρώτες αποφάσεις του 48χρονου Σλοβάκου προέδρου.

Συνεδρίασε το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Τούμπα και αυτό προέκυψε είναι ο κυρίαρχος ρόλος του Σλοβάκου παράγοντα, ο οποίος εκτός από τα καθήκοντα του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της ΠΑΕ, έχει αναλάβει εδώ και καιρό να «τρέξει» και θέματα, που αφορούν το αγωνιστικό τμήμα.

Ο Μίχελ θα είναι αυτός που σε συνεργασία με το τμήμα σκάουτινγκ θα κοιτάξει τους επόμενους μήνες αρκετούς από τους μεταγραφικούς στόχους του ΠΑΟΚ, ασχολείται με το υπάρχον ρόστερ της πρώτης ομάδας, ενώ με την κίνηση να στείλει δανεικούς τους Κ. Σαββίδη και Δεληγιαννίδη στη Σλοβακία δείχνει ότι κοιτάζει πολύ σοβαρά και το κομμάτι των ακαδημιών και της Β’ ομάδας.

Με απόφαση του Σλοβάκου, αφού έγινε η σχετική έρευνα, ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί, σε καθημερινή βάση και τουλάχιστον μέχρι το τέλος της περιόδου, το αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, αφού προς το παρόν δεν προχωράει καμία άλλη λύση. Δεν αποκλείεται να εξεταστούν στο επόμενο διάστημα κάποιες άλλες εγκαταστάσεις εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης.

Ο Λούμπος Μίχελ ασχολήθηκε κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης και με άλλα θέματα, που αφορούν πχ. το εμπορικό κομμάτι, τηλεοπτικά και μάρκετινγκ, δείχνοντας ότι θέλει να έχει άποψη και γνώμη για όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της ομάδας.

Όλα τα παραπάνω δεν σημαίνουν, ότι ο Σλοβάκος θα παραμείνει στο πόστο του αθλητικού διευθυντή και στο μέλλον. Από τον Ιβάν Σαββίδη εξαρτάται το αν θα συνεχίσει ο Μίχελ στη θέση του προέδρου ή θα αναζητηθεί νέο πρόσωπο για την συγκεκριμένη θέση.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι να παραμείνει ο Μίχελ πρόεδρος στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ κι αυτός να ψάξει να βρει τον διάδοχο του Φρανκ Αρνεσεν στη θέση του αθλητικού διευθυντή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα