Παρουσιάστηκε, δούλεψε και... αποθεώνεται ο Τσιώλης

Παρουσιάστηκε, δούλεψε και... αποθεώνεται ο Τσιώλης

Αχιλλέας Τσιμπογιάννης
Παρουσιάστηκε, δούλεψε και... αποθεώνεται ο Τσιώλης

bet365

Ο Σάκης Τσιώλης πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση στη Λάρισα, ο Αλέξης Κούγιας τον παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας και σήμερα ο νέος κόους αποθεώνεται στην προγραμματισμένη ανοιχτή προπόνηση!

Την Τετάρτη, ο Τσιώλης βρέθηκε για πρώτη φορά στο προπονητικό κέντρο στα Δένδρα, μαζί με τον ισχυρό άνδρα των «βυσσινί», Αλέξη Κούγια, προκειμένου να συστηθεί στους ποδοσφαιριστές του και να έχει την πρώτη συνάντηση μαζί τους, ενώ, ο γνωστός δικηγόρος και ηγέτης της ομάδας, παρουσίασε τον νέο κόουτς λέγοντας στους παίκτες:

«Όλα θα πάνε καλά, υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη, προχωράμε»!

Από την πρώτη στιγμή, ο Τσιώλης έβαλε σε εφαρμογή το πλάνο του για κουβέντα με τους ποδοσφαιριστές κάθε γραμμής ώστε να μάθει από αυτούς αλλά και να τους δώσει να καταλάβουν ορισμένες από τις ιδέες του. Το έκανε με τους αμυντικούς και θα συνεχίσει με τους υπόλοιπους, στη μεσαία και την επιθετική γραμμή...

Για σήμερα, έχει προγραμματιστεί ανοιχτή προπόνηση στο «AEL Arena», με τον σύλλογο να περιμένει περισσότερα από 1.000 άτομα λόγω του ενθουσιασμού που επικρατεί στις τάξεις των οπαδών!

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα