Το «ευχαριστώ» του Αστέρα Τρίπολης στον Γιάννου (pic)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Το «ευχαριστώ» του Αστέρα Τρίπολης στον Γιάννου (pic)

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης, ανακοίνωσή του, επιβεβαιώνει τη μεταγραφή του Γιάννου στην Γκουανγκζού R&F και παράλληλα ευχαριστεί τον παίκτη.

Πρώτα στο gazzetta.gr διαβάσατε για το τελικό ραντεβού μεταξύ Γκουανγκζού R&F και Απόστολου Γιάννου και πρώτα από εδώ ενημερωθήκατε για το ότι ολοκληρώθηκε και το τυπικό σκέλος των δύο πλευρών, βλέποντας τον παίκτη να ποζάρει με τη φανέλα της νέας του ομάδας.

Λίγο αργότερα, ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε τη συμφωνία και ευχαρίστησε τον παίκτη για τη συνεισφορά του στο σύλλογο από το καλοκαίρι, όπου και μετακόμισε στην Αρκαδία.

Μάλιστα, ο παίκτης με τη σειρά του έκανε και την εξής δήλωση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας της Τρίπολης:

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον ΑΣΤΕΡΑ για τους 9 υπέροχους μήνες που πέρασα στην ομάδα. Μέσω του ΑΣΤΕΡΑ μου παρουσιάστηκε μια μεγάλη ευκαιρία για την καριέρα μου. Πλέον θα αγωνίζομαι στην Ασία και στο πρωτάθλημα της Κίνας. Εύχομαι η ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους που έχει θέσει και αυτή τη σεζόν και είμαι βέβαιος πως στο τέλος θα τα καταφέρει γιατί πραγματικά το αξίζει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα