Ολυμπιακός: Ώρα πρόκρισης

Ολυμπιακός: Ώρα πρόκρισης

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ολυμπιακός: Ώρα πρόκρισης

bet365

22:05: Η ώρα που ο Ολυμπιακός καλείται να αποκλείσει την Άντερλεχτ και να συνεχίσει στο θεσμό του Europa League.

Το 1-0 τω Βρυξελλών έχει κάνει... περίεργα τα πράγματα για τον Ολυμπιακό. Ο Μάρκο Σίλβα κι οι παίκτες του ξέρουν πολύ καλά ότι αν είναι συγκεντρωμένοι και κάνουν το παιχνίδι τους, θα περάσουν το εμπόδιο της Άντερλεχτ και θα βρεθούν στους «16» του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι», πέρα από το να δείξουν την ποδοσφαιρική τους ανωτερότητα στον αγωνιστικό χώρο, θα πρέπει να βγάλουν και... κ@υλ@. Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο, ο κόσμος θα κάνει και πάλι το χρέος του και θα σπρώξει τους παίκτες στην πρόκριση.

Οσον αφορά στα σχέδιά του, ο Μάρκο Σίλβα, δεν έχει βγάλει κάτι προς τα έξω. Τα πράγματα είναι κάπως μπλεγμένα με θέσεις στο κέντρο και πίσω από τον επιθετικό να αποτελούν ακόμη ερωτηματικό.

Στο τέρμα θα είναι ο Ρομπέρτο, με τους Ομάρ-Μαζουακού να είναι στα άκρα, ενώ οι Ντα Κόστα-Μποτία θα είναι τα δύο στόπερ. Ο Μιλιβόγεβιτς θεωρείται ο "σίγουρος" στο κέντρο και από εκεί και πέρα ο Κασάμι διεκδικεί θέση δίπλα του, αλλά μην ξενίσει κανέναν το γεγονός να δούμε τον Καμπιάσο ή ακόμη και τον Ζντιέλαρ, που ξεκίνησε στο «Κονστάντ Βάντεν Στοκ».

Ο Ντουρμάζ θα είναι στο ένα άκρο των... φτερών και στο άλλο θα δούμε τον Σεμπά εκτός και αποφασίσει ο Σίλβα να ξεκινήσει με Φορτούνη και Τσόρι πίσω από τον Ιντέγε.

Ο Χάσι από την άλλη, θα έχει στο 4-4-1-1 του τους Προτό στο τέρμα και Ναχάρ, Κάρα, Ντεσάχτ και Μπίτνερ στην άμυνα. Μπάτζι και Ντεντόνκερ θα είναι στο κέντρο - εκτός και αν κριθεί ότι ο Ντεφούρ θα είναι σε θέση να ξεκινήσει. Ο τζούριτσιτς θα είναι μπροστά τους με τους Ατσεαμπόνγκ και Πρατ στα άκρα και τον Οκάκα στην κορυφή.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα