Όλα για την πρόκριση! (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Όλα για την πρόκριση! (pic)

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα έχει πάρει τις αποφάσεις του για τον... τελικό της Πέμπτης με Άντερλεχτ. Ποιές είναι οι αλλαγές που... παίζουν δυνατά και τι έχει ζητήσει για την ρεβάνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός που στον προγραμματισμό του είχε να δείξει ξανά το Άντερλεχτ - Ολυμπιακός (σ.σ. κυρίως) και να κάνει τις παρατηρήσεις του στάθηκε σε τρεις παραμέτρους. Η πρώτη είναι η σωστή κάλυψη των χώρων και το πρέσινγκ σε συνδυασμό με την μεγάλη προσοχή στις στημένες φάσεις. Η δεύτερη είναι η σωστή ανάπτυξη και η επιθετική ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Ο Μάρκο Σίλβα θέλει ένα γκολ όσο πιο νωρίς γίνεται στην αναμέτρηση με τους Βέλγους.

Ένα τρίτο σκέλος είναι η ψυχολογία. Θέλει από τους παίκτες του μεγάλο πάθος και αποφασιστικότητα. Να τα δώσουν όλα για την πρόκριση. Να κάνουν κατάθεση ψυχής για τη νίκη και το αποτέλεσμα που θα τους επιτρέψει να συνεχίσουν στο Γιουρόπα Λιγκ.

Για την 11άδα τα δεδομένα είναι όπως σας τα γράψαμε από νωρίς. Ο Σίλβα κράτησε κλειστά χαρτιά για το αρχικό σχήμα. Ωστόσο οι νεότερες πληροφορίες θέλουν τους 11 να είναι ο Ρομπέρτο ως κίπερ και άμυνα με δεξιά προς τα αριστερά με Ομάρ, Μποτία, Ντα Κόστα και Μαζουάκου. Κέντρο με Μιλιβόγιεβιτς και τον Καμπιάσο να έχει κερδίσει για τα καλά πόντους σε σχέση με τους Κασάμι και Ζντιέλαρ. Στα άκρα τα φαβορί είναι οι Ντουρμάζ και Σεμπά για να πάει επιτελικός ο Φορτούνης και φορ ο Ιντέγιε.

Εκτός από τον Κασάμι όμως την... μάχη του για τους 11 με Άντερλεχτ συνεχίζει να δίνει και ο Τσόρι. Ο Αργεντίνος συγκεντρώνει πιθανότητες και για τον άξονα και για τα άκρα. Στην Gallery δείτε μία πιθανή ενδεκάδα για το ματς της Πέμπτης:

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα