Παπαθανασάκης: «Όλο το βάρος στα play offs»

Παπαθανασάκης: «Όλο το βάρος στα play offs»

Παπαθανασάκης: «Όλο το βάρος στα play offs»

Στον Ηρακλή αποφάσισαν να γίνει μια μεγάλη συσπείρωση γύρω από την ομάδα προκειμένου να πετύχει τον στόχο που είναι η είσοδος στα play offs. Τι λένε στην ΠΑΕ για μεταγραφικό σχεδιασμό και Παπαδόπουλο.  

Στον Ηρακλή αποφάσισαν να ρίξουν όλο το βάρος στο αγωνιστικό κομμάτι προκειμένου η ομάδα να δουλέψει απερίσπαστα για να πετύχει τον στόχο της που είναι η συμμετοχή στα play offs. Ο Σπύρος Παπαθανσάκης θέλει οι παίκτες να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους στα επόμενα παιχνίδι που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αν η ομάδα της Θεσσαλονίκης το πετύχει τότε θα είναι ένας πραγματικός άθλος.

Από Μάιο ο μεταγραφικός σχεδιασμός 

Οι «κυανόλευκοι» που βρίσκονται σε αγωνιστικούς ρυθμούς αποφεύγουν να ασχοληθούν αυτή τη χρονική στιγμή με θέματα, όπως είναι ο μεταγραφικός σχεδιασμός για την νέα χρονιά. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ και οι συνεργάτες του υποστηρίζουν πως η υπόθεση αυτή θα μπει στο ψυγείο μέχρι τις 17 Απριλίου όταν και θα τελειώσει το πρωτάθλημα. Τον Μάιο θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις για το πλάνο που θα στηθεί, ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς. Στην Μίκρα, είναι αλήθεια, πως δέχονται καθημερινά δεκάδες προτάσεις από μάνατζερ για παίκτες, κυρίως από την ξένη αγορά. Όλες όμως οι περιπτώσεις μπαίνουν στο φάκελο που λέει: «Ηρακλής 2016-17».

Τι ισχύει για Παπαδόπουλο

Οι Θεσσαλονικείς επίσης διαψεύδουν τα περί επέκτασης του συμβολαίου του Νίκου Παπαδόπουλου. Μπορεί να υπάρχει μια τεράστια εκτίμηση προς το πρόσωπο του Έλληνα τεχνικού, όμως δεν υπήρξαν ποτέ δεύτερες σκέψεις για ένα νέο συμβόλαιο. Ας μη ξεχνάμε πως ο Παπαδόπουλος έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια το οποίο υπέγραψε το καλοκαίρι του 2015.

 

Best of internet