Αϊντχόφεν - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-0

Gazzetta team
Αϊντχόφεν - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-0

bet365

Σε ένα ματς που είχε μετρημένες φάσεις και θα ξεχαστεί εύκολα, η Ατλέτικο πήρε 0-0 στην έδρα της PSV, που έπαιξε με δέκα για 25 λεπτά.

Πιστοί στο mood των τελευταίων εβδομάδων οι Ροχιμπλάνκος, δεν δέχθηκαν αλλά ούτε πέτυχαν γκολ και μετά το 0-0 στην Ολλανδία έχουν το προβάδισμα κόντρα στην PSV στη ρεβάνς του Vicente Calderon. Οι Μαδριλένοι είχαν τις περισσότερες καλές στιγμές στο πρώτο μέρος και παρότι στο δεύτερο η Αϊντχόφεν έμεινε στο 68' με δέκα, δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Παρά το φαινομενικά καλό αποτέλεσμα, ο Ντιέγο Σιμεόνε και οι παίκτες του πρέπει να προσέχουν αφού η Ατλέτικο έχει 0/4 κόντρα σε ολλανδικά κλαμπ στις διεθνείς διοργανώσεις.

Μόλις στο 4' έχασαν οι Ισπανοί την πρώτη τους ευκαιρία όταν ο Βιέτο έφυγε στην αντεπίθεση από βαθιά μπαλιά, πλάσαρε πάνω από τον Ζουτ αλλά ο Μπρουμά πρόλαβε να κόψει πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. Στο 18' ο ο Κόκε προσπάθησε να κάνει λόμπα αλλά ο Ζουτ keeper της PSV μπλόκαρε και στο 30' οι Ροχιμπλάνκος έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Γκριεζμάν ο οποίος σε τετ-α-τετ νικήθηκε από τον εξαιρετικό, Ζουτ. Δύο λεπτά αργότερα στην τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους η Αϊντχόφεν βρέθηκε κοντά στο γκολ όμως ο Ομπλάκ απέκρουσε το σουτ του Νάρσινγκ.

Το δεύτερο μέρος δεν είχε ούτε τις φάσεις του πρώτου. Στο 61' ο Σιμεόνε έβαλε τον Τόρες στη θέση του Βιέτο και στο 68' η ομάδα του απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα εξαιτίας της αποβολής του Γκαστόν Περέιρο με δεύτερη κίτρινη για αγκωνιά στον Γοδίν. Στο 69' ο Ζουτ έβγαλε το σουτ του Γκάμπι και στο 70' ο Τόρες θα μπορούσε να έχει κάνει τη ζημιά αλλά από καλή θέση έστειλε την μπάλα ψηλά. Στο 88' η PSV θα μπορούσε να έχει κλέψει τη νίκη αλλά το βολέ του Λεστιέν από πλάγια δεξιά έφυγε πολύ έξω.

Αϊντχόφεν (Φιλίπ Κοκού): Βίλεμς, Μορένο, Μπρουμά, Αρίας, Πρόπερ, Φαν Χίνκελ, Γκουαρδάδο (74' Χέντριξ), Νάρσινγκ (65' Ισιμάτ-Μιρίν), Λοκάντια (86' Λεστιέν), Περέιρο.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Φιλίπε Λουίς, Γοδίν, Σάβιτς, Χουανφράν, Σαούλ (74' Κορέα), Γκάμπι, Ολιβερ Τόρες, Κόκε, Γκριεζμάν, Βιέτο (61' Φερνάντο Τόρες).

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα