Ηρακλής: Τους έκλεισε την πόρτα ο Χουάντερσον

Ηρακλής: Τους έκλεισε την πόρτα ο Χουάντερσον

Απόστολος Παγώνης
Ηρακλής: Τους έκλεισε την πόρτα ο Χουάντερσον

bet365

Τον Γενάρη δύο ομάδες της Super League πλησίασαν τον Ηρακλή για την απόκτηση του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα. Ο Χουάντερσον απάντησε αρνητικά λέγοντας πως έχει δεθεί με τον Ημίθεο.

Ο 32χρονος τερματοφύλακας του Ηρακλή με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει συγκέντρωσε όπως ήταν αναμενόμενο τα βλέμματα αρκετών ομάδων. Στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο λοιπόν η ΠΑΕ δέχθηκε δύο προτάσεις από ομάδες της Super League για την παραχώρηση του Χουάντερσον. Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας όταν ενημερώθηκε απάντησε αρνητικά λέγοντας στους ανθρώπους της ομάδας πως: «Δεν με ενδιαφέρει να φύγω από τον Ηρακλή, έχω δεθεί με την ομάδα και θέλω να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα