Λίγες πιθανότητες για Πράνιτς

Λίγες πιθανότητες για Πράνιτς

Νίκος Αθανασίου
Λίγες πιθανότητες για Πράνιτς

bet365

Ο Αντρέα Στραματσόνι μπορεί να χρησιμοποιεί βασικό ως αριστερό μπακ τον Ντάνιελ Πράνιτς αλλά δύσκολα το μέλλον του Κροάτη θα είναι στον Παναθηναϊκό.

Ο Αντρέα Στραματσόνι δείχνει ξεκάθαρα πως εμπιστεύεται περισσότερο τον Ντάνιελ Πράνιτς αντί του Νάνο ή του Διαμαντή Χουχούμη(είχε ζητήσει να δοθεί δανεικός τον Ιανουάριο) στο αριστερό άκρο της άμυνας και κάπως έτσι προέκυψε η συζήτηση για πιθανότητες παραμονής του διεθνή Κροάτη στο «πράσινο» ρόστερ και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Το συμβόλαιο του 34χρονου ποδοσφαιριστή εκπνέει σε λίγους μήνες και με τα υπάρχοντα δεδομένα δύσκολα θα ανανεωθεί.

Στο «πράσινο στρατόπεδο», μάλιστα, διέψευδαν πως έχει γίνει συζήτηση για το μέλλον του παίκτη ή θετική εισήγηση του Ιταλού τεχνικού. Ο Παναθηναϊκός δεδομένα θα ψάξει για αριστερό μπακ ενόψει καλοκαιριού και από την στιγμή που υπάρχει στο ρόστερ ο Ισπανός αλλά και ο Έλληνας μπακ, φαντάζει απίθανο να αποδεσμευθούν αμφότεροι, ώστε να παραμείνει ο Πράνιτς ως μια εναλλακτική λύση στα αριστερά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα