Πανθρακικός: Τον ρίχνουν η αστοχία και τα λάθη!

Νίκος Τσιώκος
Πανθρακικός: Τον ρίχνουν η αστοχία και τα λάθη!

bet365

Η αστοχία και τα λάθη είναι ο μεγάλος... πονοκέφαλος του Πανθρακικού και αυτό που τον έχει φέρει μια... ανάσα από τον υποβιβασμό στη Football League.

Τη χειρότερη επίθεση στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας έχει ο Πανθρακικός και αυτό φάνηκε και στο ντέρμπι της Θράκης με τη Σκόντα Ξάνθη στα Πηγάδια. Ο σύλλογος της Κομοτηνής, αν και ήταν καλύτερος και είχε μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, δε βρήκε ποτέ δίχτυα και μάλιστα στο τέλος δέχτηκε και τέρμα για να μην πάρει ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι ακρίτες πληρώνουν την αστοχία τους καθ' όλη διάρκεια της σεζόν, καθώς έχουν σημειώσει 13 τέρματα, τη στιγμή που σκοράρουν 0.067 γκολ ανά τελικές προσπάθειες. Ποσοστό πολύ μικρό, το οποίο σε συνδυασμό με το γεγονός ότι έχει και τη δεύτερη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με 36 γκολ παθητικό φέρνει τον Πανθρακικό μια... ανάσα από τον υποβιβασμό στη Football League.

Όσο περνάει ο καιρός και το... σακούλι δε γεμίζει με βαθμούς, τόσο οι Θρακιώτες πλησιάζουν ολοένα και περισσότερο στη δεύτερη κατηγορία, ύστερα από τέσσερα σερί χρόνια στα... μεγάλα σαλόνια.

Επίσης, πληρώνει τα πολλά λάθη, που φτάνουν τα 1153 στον αριθμό και είναι τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα στη Σούπερ Λίγκα. Βέβαια, τον ίδιο απολογισμό στην επίθεση έχει και η Βέροια, όμως έχει δεχτεί πολύ λιγότερα γκολ (21), τη στιγμή που τα λάθη της είναι κάτω από το χιλιάρικο (991). Γι' αυτό και δε βρίσκεται στη δεινή θέση των Θρακιωτών.

Έτσι, λοιπόν, η ομάδα του Γιάννη Χατζηνικολάου φαίνεται πως οδηγείται στον υποβιβασμό, με τα πράγματα να είναι πολύ δύσκολα εφτά αγωνιστικές πριν το φινάλε, αφού βρίσκεται στο -9 από τις θέσεις που εξασφαλίζουν την παραμονή, αν και ο ίδιος έχει αποδώσει πολλά αποτελέσματα στην ατυχία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα