Χωρίς Γαρουφαλιά στην Κομοτηνή

Θοδωρής Βασίλης
Χωρίς Γαρουφαλιά στην Κομοτηνή

bet365

Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανθρακικό. Εκτός ο τιμωρημένος Γαρουφαλιάς.

Μετά την ισοπαλία στην Τρίπολη, ο ΠΑΣ Γιάννινα ταξιδεύει στην Κομοτηνή για να αντιμετωπίσει τον Πανθρακικό. Οι Ηπειρώτες θέλουν να δώσουν συνέχεια στην εμφάνιση με τον Αστέρα Τρίπολης και να φύγουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την έδρα του Πανθρακικού.

Το ευχάριστο για τον Γιάννη Πετράκη είναι ότι καταστρώνει τα πλάνα του με μόλις μία απουσία, αυτή του Γαρουφαλιά ο οποίος στην Τρίπολη συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει με τον Πανθρακικό.

Στα της προπόνησης το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ειδικής αντοχής και αμυντικής και επιθετικής μετάβασης. Η προπόνηση της ομάδας έκλεισε με δίτερμα.

Επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη στις 12:00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα