Διέψευσε ο ΠΑΟΚ για Αρβελάτζε

Διέψευσε ο ΠΑΟΚ για Αρβελάτζε

Σταύρος Σουντουλίδης
Διέψευσε ο ΠΑΟΚ για Αρβελάτζε

bet365

Ο Σότα Αρβελάτζε πήγε να ανάψει φωτιές λέγοντας ότι θα έχει ραντεβού με τον ΠΑΟΚ για την θέση του προπονητή, κάτι που διέψευσαν οι Θεσσαλονικείς.

Ο Σότα Αρβελάτζε με δηλώσεις του στον Τύπο της Γεωργίας ανέφερε ότι τις επόμενες ημέρες θα συναντηθεί με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Άμεση ήταν η απάντηση του Δικεφάλου του Βορρά έστω και ανεπίσημα.

Από τον ΠΑΟΚ ξεκαθάριζαν ότι δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα το θέμα Αρβελάτζε τονίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένα ραντεβού με τον Γεωργιανό τεχνικό. «Ούτε έχουμε ανοίξει, ούτε σκοπεύουμε να ανοίξουμε θέμα προπονητή. Κανείς στην ομάδα δεν ξέρει κάτι επί του θέματος, είτε για τον Αρβελάτζε είτε για τον Λίπι που είχε γραφτεί νωρίτερα. Και στην τελική αν ο σύλλογος έψαχνε προπονητή θα είχε βρει και θα είχε υποκύψει στο κλίμα αντικατάστασης του Τούντορ τον προηγούμενο μήνα. Απλά ο ΠΑΟΚ πρέπει να έχει μεγαλύτερη αξιοπιστία από τον κάθε Αρβελάτζε και τα λεγόμενά του».

Από την άμεση αντίδραση, έστω και ανεπίσημη, του Δικεφάλου του Βορρά προκύπτει ξεκάθαρα ότι υπάρχει απόλυτη στήριξη του Ιβάν Σαββίδη προς το πρόσωπο του Ιγκόρ Τούντορ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα