Επικίνδυνες αποστολές...

Gazzetta team
Επικίνδυνες αποστολές...

bet365

Γιγαντομαχίες δεν τις λες, αλλά οι αναμετρήσεις της PSV με την Ατλέτικο και της Ντιναμό Κιέβου με τη Μάντσεστερ Σίτι σίγουρα θα καθηλώσουν!

«Πρέπει να κάνω το καλύτερο για τον σύλλογο και να κερδίσουμε τις ισχυρότερες ομάδες της Ευρώπης» ήταν το μήνυμά του Μάνουελ Πελεγκρίνι, ο οποίος ξέρει πως το καλοκαίρι θα αφήσει το Ετιχαντ για να τον διαδεχθεί ο Μάνουελ Πελεγκρίνι! Η Σίτι θέλει στο Κίεβο να κάνει το πρώτο βήμα, αν και σε 34 ματς στη διοργάνωση μετρά μόλις 4 clean sheets. Στο 1.80 προσφέρεται να σκοράρουν και οι δυο ομάδες! Αντίθετα, η Ντιναμό θέλει να το κάνει όπως το... 2011, όταν για τη φάση των 16 του Europa League πέρασε το εμπόδιο της Σίτι! Σεφτσένκο και Γκούσεφ σκόραραν στο Κίεβο (2-0) και η ήττα στο Μάντσεστερ (1-0) δεν ήταν αρκετή για να τους αφήσει εκτός. Στη Sportingbet το Under προσφέρεται στο 1.72. Αξίζει να σημειωθεί, πως η Σίτι ήταν η ομάδα με τα περισσότερα γκολ από το 75' κι έπειτα, σκοράροντας 5 τέρματα. Μάλιστα, να μπει το τελευταίο γκολ σε αυτό το διάστημα τιμάται στο 2.10. Παράλληλα, δεν έχει ισοπαλία στα 11 ματς του θεσμού!

PSV - Ατλέτικο και οι Ολλανδοί θέλουν να συνεχίσουν τις εξαιρετικές εμφανίσεις του ομίλου! Οι δυο τους δεν είναι η πρώτη φορά που θα τεθούν αντιμέτωποι, αφού βρέθηκαν στη φάση των ομίλων της σεζόν 2008-09, με τους «ροχιμπλάνκος» να φτάνουν σε δύο νίκες (2-1, 3-0). Υπάρχει κοινός παρονομαστής το σύνολο τερμάτων 2-3, που προσφέρεται στο 2.00. Στο 4.75 προσφέρεται ο άσος, στο 3.25 η ισοπαλία και στο 1.90 το διπλό από τη Sportingbet.gr. Τα νοκ άουτ πάντως με ολλανδικές ομάδες δεν είναι το καλύτερο της Ατλέτικο που μετρά τέσσερις αποκλεισμούς σε ισάριθμα ραντεβού! Βέβαια, η PSV κέρδισε μόλις μια φορά σε 8 ματς με ισπανικές ομάδες για το Champions League, ενώ δέχθηκε γκολ σε όλα τα παιχνίδια, με το G.G. να προσφέρεται στο 2.20. Πάντως, η Ατλέτικο δεν δέχθηκε γκολ στα 11 από τα 15 τελευταία ματς της στη διοργάνωσης, ενώ δέχθηκε μόλις ένα τέρμα στα τρία φετινά εκτός!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα