ΠΑΟΚ: «Σφίγγα» ο Αρνεσεν

ΠΑΟΚ: «Σφίγγα» ο Αρνεσεν

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: «Σφίγγα» ο Αρνεσεν

bet365

Ο Φρανκ Αρνεσεν δεν θέλησε, ούτε στους συμπατριώτες του, να αποκαλύψει τους πραγματικούς λόγους του διαζυγίου του με τον ΠΑΟΚ.

Στο θέμα που φιλοξενεί η εφημερίδα «ΒΤ» της Κοπεγχάγης, ο Δανός πρώην αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, που βρίσκεται στο Αϊντχόφεν της Ολλανδίας, επιμένει να κάνει λόγο για «διαφορά φιλοσοφίας», ότι ακριβώς ανέφερε και στη συνέντευξη που παραχώρησε σε γερμανική εφημερίδα, αλλά και σε ελληνικά ΜΜΕ φεύγοντας από τη Θεσσαλονίκη, χωρίς να θέλει να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

«Αν διαπιστώσεις, ότι η φιλοσοφία της διοίκησης είναι αρκετά μακριά από τα δικά σου πιστεύω, τότε ο ένας πρέπει να φύγει κι αυτό έγινε», υποστήριξε εκ νέου ο 59χρονος Δανός, αποφεύγοντας να αποκαλύψει κάποιους από τους λόγους που οδήγησαν στο διαζύγιο. «Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Παραμένει ένα εσωτερικό θέμα», τόνισε.

Ο Άρνεσεν στάθηκε και πάλι στην αλλαγή πλεύσης και στα «θέλω» του Ιβάν Σαββίδη. «Γενικά, διαφωνήσαμε. Μετά από μερικούς μήνες, μπορούσα να καταλάβω ότι ο κ. Σαββίδης θέλει να τρέξει την ομάδα με διαφορετικό τρόπο από ό,τι είχαμε συμφωνήσει. Προσπαθήσαμε να μιλήσουμε γι’ αυτόν τον μισό χρόνο, αλλά όταν αποτύχαμε να συμφωνήσουμε, το καλύτερο ήταν να αποχωρήσω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα